Huis te koop in Gent met 4 slaapkamers

EPC-label BEPCB
130
45
4
1
Omschrijving

Gerenoveerde 4-slaapkamerwoning met dakterras te koop in Gent

Ontdek deze prachtig gerenoveerde rijwoning gelegen in de Pijndersstraat te Gent. Met zijn moderne uitstraling en behoud van karakter biedt deze woning een ideale mix van comfort en stijl.

Op de begane grond bevinden zich een ruime inkomhal, een apart gastentoilet, en een open leefruimte met eetkamer, gezellige living en een volledig ingerichte keuken voorzien van een lichtkoepel voor veel natuurlijk licht. De eerste verdieping herbergt de masterbedroom met een aanpalend zuidgericht dakterras om te ontspannen, en een ruime badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en ligbad. Op de tweede verdieping bevinden zich de twee volwaardige slaapkamers, terwijl de zolderverdieping is omgebouwd tot een comfortabele vierde slaapkamer.

De woning is hoogwaardig gerenoveerd met duurzame materialen en beschikt over energielabel B, wat zorgt voor efficiënt energieverbruik. Gelegen in een rustige buurt met alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer op loopafstand, biedt deze woning alles voor gezinnen en stadsbewoners die op zoek zijn naar comfortabel wonen in het hart van Gent. Mis deze kans niet om deze unieke woning te bezichtigen door een mailtje te sturen naar brent@immofrancois.be. Tot binnenkort!

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
130 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
45 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 10 m²; 13 m²; 12 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
139
EPC-label
B
Unieke code EPC
20230220-0002772683-RES-2

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Pijndersstraat 32, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast