Maison à vendre à Gand avec 4 chambres

Classe énergétique BEPCB
130
45
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ontdek deze prachtig gerenoveerde rijwoning gelegen in de Pijndersstraat te Gent. Met zijn moderne uitstraling en behoud van karakter biedt deze woning een ideale mix van comfort en stijl.

Op de begane grond bevinden zich een ruime inkomhal, een apart gastentoilet, en een open leefruimte met eetkamer, gezellige living en een volledig ingerichte keuken voorzien van een lichtkoepel voor veel natuurlijk licht. De eerste verdieping herbergt de masterbedroom met een aanpalend zuidgericht dakterras om te ontspannen, en een ruime badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en ligbad. Op de tweede verdieping bevinden zich de twee volwaardige slaapkamers, terwijl de zolderverdieping is omgebouwd tot een comfortabele vierde slaapkamer.

De woning is hoogwaardig gerenoveerd met duurzame materialen en beschikt over energielabel B, wat zorgt voor efficiënt energieverbruik. Gelegen in een rustige buurt met alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer op loopafstand, biedt deze woning alles voor gezinnen en stadsbewoners die op zoek zijn naar comfortabel wonen in het hart van Gent. Mis deze kans niet om deze unieke woning te bezichtigen door een mailtje te sturen naar brent@immofrancois.be. Tot binnenkort!

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
130 m²

Terrain

Surface de la parcelle
45 m²

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
14 m²; 10 m²; 13 m²; 12 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
139
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20230220-0002772683-RES-2

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Pijndersstraat 32, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle