House for sale in Ghent with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
130
45
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek deze prachtig gerenoveerde rijwoning gelegen in de Pijndersstraat te Gent. Met zijn moderne uitstraling en behoud van karakter biedt deze woning een ideale mix van comfort en stijl.

Op de begane grond bevinden zich een ruime inkomhal, een apart gastentoilet, en een open leefruimte met eetkamer, gezellige living en een volledig ingerichte keuken voorzien van een lichtkoepel voor veel natuurlijk licht. De eerste verdieping herbergt de masterbedroom met een aanpalend zuidgericht dakterras om te ontspannen, en een ruime badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en ligbad. Op de tweede verdieping bevinden zich de twee volwaardige slaapkamers, terwijl de zolderverdieping is omgebouwd tot een comfortabele vierde slaapkamer.

De woning is hoogwaardig gerenoveerd met duurzame materialen en beschikt over energielabel B, wat zorgt voor efficiënt energieverbruik. Gelegen in een rustige buurt met alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer op loopafstand, biedt deze woning alles voor gezinnen en stadsbewoners die op zoek zijn naar comfortabel wonen in het hart van Gent. Mis deze kans niet om deze unieke woning te bezichtigen door een mailtje te sturen naar brent@immofrancois.be. Tot binnenkort!

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
130 m²

Terrain

Plot size
45 m²

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
14 m²; 10 m²; 13 m²; 12 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
139
EPC label
B
Unique code EPC
20230220-0002772683-RES-2

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Pijndersstraat 32, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan