Appartement te koop in Antwerpen met 1 slaapkamer

Neem contact op
EPC-label BEPCB
116
135
1
1
Omschrijving

Uniek Triplex woonconcept op toplocatie met Scheldezicht

Verkocht - Uniek, recent triplex woonconcept in ware “city-loft” – stijl in het hartje van historisch Antwerpen. Nieuw gebouwd (2012) en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Door slim om te springen met de ruimte, grote raampartijen met open zicht en optimaal gebruik te maken van de beschikbare vloeroppervlakte (116m²) krijgt dit appartement een zeer ruim en licht gevoel. Een prachtig ZW georiënteerd dakterras (19m²) met zowel open zicht richting de Schelde als de historische stadskern maken dit uniek pand helemaal af.
Een flexibel woonconcept met tal van verschillende mogelijkheden bestaande uit 2 apart gekadastreerde entiteiten. Op de 2e verdieping bevindt zich een aparte studio met eigen badkamer en kitchenette. Deze entiteit zou perfect apart verhuurd kunnen worden (Air bnb, lange termijn verhuur) of gebruikt als bureauruimte/atelier (combinatie wonen-werken) – mogelijkheid tot fiscale optimalisatie. Daarboven bevindt zich dan nog een zeer aangenaam duplex appartement. Met op de 3e verdieping een open keuken, leefruimte en badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Op de bovenste verdieping is de slaapkamer voorzien omringd door het fantastische dakterras. Huidige eigenaars gebruiken dit pand als triplex appartement met 2 slaapkamers (en 2 badkamers).
Energetisch in topvorm! EPC scores van 108 kWh/m²jaar voor de studio en 182 kWh/m²jaar voor het duplex appartement. Schitterend strakke doch warme architectuur met doordacht gebruik van beschikbare ruimte! Kleinschalig gebouw met zo goed als geen gemeenschappelijke kosten.
Via de Wellimmo-site kan u alvast de videotour, grondplannen en EPC-attesten downloaden.
Als u op zoek bent naar een uniek, modern woonconcept met mogelijkheden op een fantastische locatie aarzel dan vooral niet en bel 03/225.00.68 voor meer info of surf naar www.wellimmo.net.
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Kadastraal inkomen
1.244 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Triplex
Bewoonbare oppervlakte
116 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
135 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
182
EPC-label
B
Unieke code EPC
20220319-0002567059-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Kleine Kraaiwijk 1 A, 2000 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden