Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

Neem contact op
EPC-label AEPCA
165
3
2
Omschrijving

Antwerpen I Het Zuid

Gelegen in "Het Huis aan de Kade," biedt dit luxe appartement, ontworpen door Robbrecht en Daem, een unieke woonervaring. Dit ruime appartement, met frontaal uitzicht op de Schelde, beschikt over meerdere terrassen en een daktuin.

De open keuken, uitgerust met een kookeiland, is voorzien van hoogwaardige Miele-apparatuur. De lichte woonkamer, met panoramisch uitzicht, heeft een gezellige open haard en biedt ruimte voor een comfortabele zithoek. De master bedroom beschikt over een ensuite dressing en een luxe badkamer, compleet met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De mastersuite biedt directe toegang tot het terras. Twee extra slaapkamers delen een tweede badkamer, uitgerust met een inloopdouche en toilet. Een wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger biedt extra gemak.

Aanvullende kenmerken: Het appartement is uitgerust met vloerverwarming en een ventilatiesysteem. De buitenruimte bestaat uit een daktuin en meerdere terrassen met een totale oppervlakte van 180 m². Vier parkeerplaatsen en vijf kelderbergingen zijn apart te koop. Een oplaadpunt is beschikbaar.

Gelegen in het bruisende Antwerpse Zuid, op loopafstand van het historische stadscentrum en dicht bij stijlvolle winkels, trendy restaurants en culturele hotspots.

Voor meer informatie of om een bezoek te regelen, kunt u contact opnemen met Nathalie Van Gastel op +32 (0) 499 60 20 82.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
165 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Nabij water; Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Luxe badkamer

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
81
EPC-label
A
Unieke code EPC
3.362.070

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - woning
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden