Appartement à vendre à Anvers avec 1 chambre

Contactez-nous
Classe énergétique BEPCB
116
135
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Verkocht - Uniek, recent triplex woonconcept in ware “city-loft” – stijl in het hartje van historisch Antwerpen. Nieuw gebouwd (2012) en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Door slim om te springen met de ruimte, grote raampartijen met open zicht en optimaal gebruik te maken van de beschikbare vloeroppervlakte (116m²) krijgt dit appartement een zeer ruim en licht gevoel. Een prachtig ZW georiënteerd dakterras (19m²) met zowel open zicht richting de Schelde als de historische stadskern maken dit uniek pand helemaal af.
Een flexibel woonconcept met tal van verschillende mogelijkheden bestaande uit 2 apart gekadastreerde entiteiten. Op de 2e verdieping bevindt zich een aparte studio met eigen badkamer en kitchenette. Deze entiteit zou perfect apart verhuurd kunnen worden (Air bnb, lange termijn verhuur) of gebruikt als bureauruimte/atelier (combinatie wonen-werken) – mogelijkheid tot fiscale optimalisatie. Daarboven bevindt zich dan nog een zeer aangenaam duplex appartement. Met op de 3e verdieping een open keuken, leefruimte en badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Op de bovenste verdieping is de slaapkamer voorzien omringd door het fantastische dakterras. Huidige eigenaars gebruiken dit pand als triplex appartement met 2 slaapkamers (en 2 badkamers).
Energetisch in topvorm! EPC scores van 108 kWh/m²jaar voor de studio en 182 kWh/m²jaar voor het duplex appartement. Schitterend strakke doch warme architectuur met doordacht gebruik van beschikbare ruimte! Kleinschalig gebouw met zo goed als geen gemeenschappelijke kosten.
Via de Wellimmo-site kan u alvast de videotour, grondplannen en EPC-attesten downloaden.
Als u op zoek bent naar een uniek, modern woonconcept met mogelijkheden op een fantastische locatie aarzel dan vooral niet en bel 03/225.00.68 voor meer info of surf naar www.wellimmo.net.
 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Revenu cadastral
1.244 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Triplex
Surface
116 m²

Terrain

Surface de la parcelle
135 m²
Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
182
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20220319-0002567059-RES-1

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Kleine Kraaiwijk 1 A, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires