Apartment for sale in Antwerp with 1 bedroom

Contact us
EPC label BEPCB
116
135
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Verkocht - Uniek, recent triplex woonconcept in ware “city-loft” – stijl in het hartje van historisch Antwerpen. Nieuw gebouwd (2012) en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Door slim om te springen met de ruimte, grote raampartijen met open zicht en optimaal gebruik te maken van de beschikbare vloeroppervlakte (116m²) krijgt dit appartement een zeer ruim en licht gevoel. Een prachtig ZW georiënteerd dakterras (19m²) met zowel open zicht richting de Schelde als de historische stadskern maken dit uniek pand helemaal af.
Een flexibel woonconcept met tal van verschillende mogelijkheden bestaande uit 2 apart gekadastreerde entiteiten. Op de 2e verdieping bevindt zich een aparte studio met eigen badkamer en kitchenette. Deze entiteit zou perfect apart verhuurd kunnen worden (Air bnb, lange termijn verhuur) of gebruikt als bureauruimte/atelier (combinatie wonen-werken) – mogelijkheid tot fiscale optimalisatie. Daarboven bevindt zich dan nog een zeer aangenaam duplex appartement. Met op de 3e verdieping een open keuken, leefruimte en badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Op de bovenste verdieping is de slaapkamer voorzien omringd door het fantastische dakterras. Huidige eigenaars gebruiken dit pand als triplex appartement met 2 slaapkamers (en 2 badkamers).
Energetisch in topvorm! EPC scores van 108 kWh/m²jaar voor de studio en 182 kWh/m²jaar voor het duplex appartement. Schitterend strakke doch warme architectuur met doordacht gebruik van beschikbare ruimte! Kleinschalig gebouw met zo goed als geen gemeenschappelijke kosten.
Via de Wellimmo-site kan u alvast de videotour, grondplannen en EPC-attesten downloaden.
Als u op zoek bent naar een uniek, modern woonconcept met mogelijkheden op een fantastische locatie aarzel dan vooral niet en bel 03/225.00.68 voor meer info of surf naar www.wellimmo.net.
 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Cadastral income
1.244 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Plywood
Surface
116 m²

Terrain

Plot size
135 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Layout

Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Number of toilets
0

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
182
EPC label
B
Unique code EPC
20220319-0002567059-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
C (small risk of flooding under current climate)
Location
Kleine Kraaiwijk 1 A, 2000 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties