Maison à vendre à Turnhout avec 4 chambres

Classe énergétique CEPCC
182
1.067
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ruime vrijstaande woning op een perceel van 1067m². 4 slaapkamers (uitbreiding mogelijk met zolder) , 2 badkamers, geïntegreerde garage, carport en ruime tuin met zwembad in een rustige omgeving te Zevendonk. EPC: label C (227kWh/m²)

Ligging:
Gelegen in een rustige woonwijk in Zevendonk op wandelafstand van de natuur, met een vlotte toegang tot de E34 en een goede verbinding naar het centrum van Turnhout. 

Indeling:
-1: kelder. 0: inkomhal, toilet, leefruimte, keuken, keukenberging, slaapkamer 1, badkamer 1, garage. +1: slaapkamer 1, 2 en 3, badkamer 2, toilet. +2: zolder. Buiten: tuin, terras, zwembad, tuinhuis.

Beschrijving: U betreedt de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet. Links bevindt zich een ruime slaapkamer met aan de overkant een recent gerenoveerde badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. De rechterzijde van het gelijkvloers bestaat uit de leefruimte. Deze is opgedeeld in een gezellige woonkamer met houthaard en een eetkamer voorzien van grote schuifdeuren die toegang geven tot de grote, maar onderhoudsvriendelijke tuin met terras. Het eetgedeelte sluit aan op de leefkeuken met mooi uitzicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich een wasplaats met bergruimte. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, een tweede badkamer en aparte toilet. De zolder biedt de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapruimte.  Verder beschikt de woning over een kelder, een ruime, geïntegreerde garage, een carport aan de zijkant van het gebouw, een groot tuinhuis en een zwembad (verwarmd) met zonneterras.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden uitgereikt.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non
Revenu cadastral
1.341 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
182 m²

Terrain

Surface de la parcelle
1.067 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Environs / quartier
Tranquille

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
14 m²; 16 m²; 8,69 m²; 8,66 m²
Nombre de salles de bain
2

Confort

Piscine
Oui
Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
227
Classe énergétique
C
Double vitrage
Oui

Urbanisme

Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Oui
Droit de préemption
Non
Localité
Tingietersstraat 28, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle