Huis te koop in Turnhout met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
182
1.067
4
2
Omschrijving

Vrijstaande woning in Zevendonk met 4 slpks! Epc 227kWh/m²

Ruime vrijstaande woning op een perceel van 1067m². 4 slaapkamers (uitbreiding mogelijk met zolder) , 2 badkamers, geïntegreerde garage, carport en ruime tuin met zwembad in een rustige omgeving te Zevendonk. EPC: label C (227kWh/m²)

Ligging:
Gelegen in een rustige woonwijk in Zevendonk op wandelafstand van de natuur, met een vlotte toegang tot de E34 en een goede verbinding naar het centrum van Turnhout. 

Indeling:
-1: kelder. 0: inkomhal, toilet, leefruimte, keuken, keukenberging, slaapkamer 1, badkamer 1, garage. +1: slaapkamer 1, 2 en 3, badkamer 2, toilet. +2: zolder. Buiten: tuin, terras, zwembad, tuinhuis.

Beschrijving: U betreedt de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet. Links bevindt zich een ruime slaapkamer met aan de overkant een recent gerenoveerde badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. De rechterzijde van het gelijkvloers bestaat uit de leefruimte. Deze is opgedeeld in een gezellige woonkamer met houthaard en een eetkamer voorzien van grote schuifdeuren die toegang geven tot de grote, maar onderhoudsvriendelijke tuin met terras. Het eetgedeelte sluit aan op de leefkeuken met mooi uitzicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich een wasplaats met bergruimte. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, een tweede badkamer en aparte toilet. De zolder biedt de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapruimte.  Verder beschikt de woning over een kelder, een ruime, geïntegreerde garage, een carport aan de zijkant van het gebouw, een groot tuinhuis en een zwembad (verwarmd) met zonneterras.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden uitgereikt.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.341 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
182 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.067 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Rustig

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 16 m²; 8,69 m²; 8,66 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Zwembad
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
227
EPC-label
C
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Tingietersstraat 28, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast