Maison à vendre à Turnhout avec 6 chambres

Classe énergétique BEPCB
291
157
6
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Gerenoveerde herenwoning (Architect Taeymans) met o.a. 6 slaapkamers, 2 badkamers en authentieke stadstuin in centrum Turnhout. Optimaal behoud van originele architecturale elementen. Bergzolder en kelder. EPC: B (184 kWh/m²).  

Ligging:
Centraal gelegen binnen de Turnhoutse Ring met vlotte verbinding in en uit het centrum. Op wandel- en fietsafstand van alle voorzieningen, de Grote Markt, winkels, scholen en openbaar vervoer. Vlotte parkeergelegenheid in de straat. 

Indeling: -1: kelder. 0: inkomhal, leefruime, bureauhoek met open keuken, toilet. +0,5 achteraan: slaapkamer 1 met ensuite badkamer. +1: slaapkamer 2 en 3. 2de badkamer. +2: slaapkamer 4 en 5, bureau/slpk 6. Bergzolder. Buiten: tuinhuis. 

Beschrijving: 
De charmante, gereinigde voorgevel met natuurleien en de brede, authentieke inkomhal met zicht op de gezandstraalde trap en originele elementen drukt meteen de stempel voor het gehele karakter van deze herenwoning. Via de dubbele houten slagdeuren of aparte deur is er toegang naar de leefruimte. Achteraan geeft de inkomhal de onmiddellijke toegang naar de leefkeuken alsook naar de droge en ruime kelder. De leefruimte is visueel opgedeeld in 2 ruimtes en voorzien van originele planken- en tegelvloer, schouwelementen en sierlijsten. Zowel achteraan via de open bureauhoek als vooraan dankzij de grote ramen geniet je van erg veel lichtinval. Achteraan bevindt zicht de ruime leefkeuken met toegang tot de ommuurde westgelegen stadstuin met tuinhuis. Achter de keuken is ook nog een gastentoilet voorzien. Op de halve verdieping bevindt zich achteraan de eerste grote slaapkamer met ensuite badkamer met bad en toilet. De 1ste verdieping geeft de ruimte aan slaapkamer 2 en 3 en de tweede badkamer met doche en toilet. De 2de verdieping beschikt nog over een 4de en 5de ruime slaapkamer alsook een 6de (logeer)kamer die momenteel uitgevoerd is als bureau. Een zolderluik geeft vanuit de 2de verdieping nog toegang tot de ruime bergzolder. Doorheen de gehele woning werden alle authentieke vloeren optimaal behouden. 

Bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, gn rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, gn voorkooprecht ruimtelijke ordening, gn omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
291 m²

Terrain

Surface de la parcelle
157 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Environs / quartier
Centre ville; Central
Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
6
Nombre de salles de bain
2
Type de salle de bain
Douche

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
184
Classe énergétique
B
Double vitrage
Oui

Urbanisme

Permis de construire
Oui
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
D (probabilité moyenne d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Koningin Elisabethlei 21, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle