House for sale in Turnhout with 4 bedrooms

EPC label CEPCC
182
1.067
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ruime vrijstaande woning op een perceel van 1067m². 4 slaapkamers (uitbreiding mogelijk met zolder) , 2 badkamers, geïntegreerde garage, carport en ruime tuin met zwembad in een rustige omgeving te Zevendonk. EPC: label C (227kWh/m²)

Ligging:
Gelegen in een rustige woonwijk in Zevendonk op wandelafstand van de natuur, met een vlotte toegang tot de E34 en een goede verbinding naar het centrum van Turnhout. 

Indeling:
-1: kelder. 0: inkomhal, toilet, leefruimte, keuken, keukenberging, slaapkamer 1, badkamer 1, garage. +1: slaapkamer 1, 2 en 3, badkamer 2, toilet. +2: zolder. Buiten: tuin, terras, zwembad, tuinhuis.

Beschrijving: U betreedt de woning via de ruime inkomhal met gastentoilet. Links bevindt zich een ruime slaapkamer met aan de overkant een recent gerenoveerde badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. De rechterzijde van het gelijkvloers bestaat uit de leefruimte. Deze is opgedeeld in een gezellige woonkamer met houthaard en een eetkamer voorzien van grote schuifdeuren die toegang geven tot de grote, maar onderhoudsvriendelijke tuin met terras. Het eetgedeelte sluit aan op de leefkeuken met mooi uitzicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich een wasplaats met bergruimte. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, een tweede badkamer en aparte toilet. De zolder biedt de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapruimte.  Verder beschikt de woning over een kelder, een ruime, geïntegreerde garage, een carport aan de zijkant van het gebouw, een groot tuinhuis en een zwembad (verwarmd) met zonneterras.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden uitgereikt.

Financial

Sales under VAT system
No
Cadastral income
1.341 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
182 m²

Terrain

Plot size
1.067 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Quiet

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
14 m²; 16 m²; 8,69 m²; 8,66 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Swimming pool
Yes
Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
227
EPC label
C
Double glazing
Yes

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
No
Location
Tingietersstraat 28, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan