House for sale in Hasselt with 4 bedrooms

EPC label CEPCC
4.147
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Achter een afgesloten toegangspoort met prachtig aangelegde binnenkoer bevindt zich deze charmante vierkantshoeve, welke door de jaren heen een volledige renovatie onderging.

 

De inkomhal met vestiaire en gastentoilet leidt naar het leefgedeelte. Dit omvat enerzijds een uiterst gezellige eetplaats en living (met open haard) met aansluitend een knappe orangerie. Deze biedt toegang tot de stalen pergola met buitenkeuken en geeft uit op de tuin en het overdekte zwembad. (volledig vernieuwd in 2016)

 

Anderzijds is er de volledig ingebouwde Siematic keuken (graniet, tepaniaki plaat, Miele toestellen, …) met aansluitend een gezellige eet- en zithoek met open haard. Dankzij de grote raampartijen doorheen heel de woning geniet men van veel lichtinval en mooi zicht op de binnenkoer en de volwassen tuin.

 

In het gelijkvloerse nachtgedeelte bevinden zich twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van inbouwkasten en een ensuite badkamer (dubbele wastafel, massagebad, douche en toilet). Daarnaast is er een tweede slaapkamer met een ensuite douchekamer met toilet en wastafel. De parket en inbouwkasten geven hier extra cachet! Verder is er een technische ruimte, een wasplaats, een sauna en de toegang tot het overdekte zwembad (4,5m x 10) met afzuiginstallatie. Al deze kamers geven eveneens uit op de binnenkoer.

 

Op de verdieping zijn er twee zeer ruime kamers die elk voorzien zijn van een toilet, een wastafel, airco en inbouwkasten. Eén kamer heeft een ensuite douchekamer en toilet. Verder zijn er nog twee zolderruimtes.

 

Achteraan op het domein zijn er twee ondergrondse garages en een carport voor twee wagens en een stallingsruimte met een ingerichte hondenren. Dit bijgebouw is voorzien van alle nutsvoorzieningen.

 

De vijver met fontein en de aangelegde terrasjes rondom maken het geheel compleet. Het zicht over de aangelegde tuin is een echte aandachtstrekker. De zuidelijke oriëntatie zorgt hier voor een zonovergoten vakantiegevoel. Deze verzorgde hoeve is de ideale eigendom voor wie op zoek is naar rust en ruimte!

 

Alles vergund.

 

Extra’s: authentieke materialen zoals parket, oude deuren, alarmsysteem, zonnepanelen (1,5 jaar oud), airco, dak gerenoveerd en geïsoleerd in 2022, warmtepomp, vernieuwde leidingen en elektriciteit (twee metertellers), vloerverlichting, binnenkoer volledig vernieuwd in 2023, verwarming op gas d.m.v. Primagaz, volledig omheind (draad 2,5 meter hoog), dubbele beglazing, volledig omheind, video- en parlofoon, tuinverlichting en automatische bevloeiing, putboring, dubbele hagen,…

 

Financial

Cadastral income
3.807 €
Cadastral info
0939/00E000 + F935c

Building

Type of property
House
Subtype
House
State building
Good

Terrain

Plot size
4.147 m²
Most recent urban destination
Agricultural area
Street width
21 m

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Number of shower rooms
2

Comfort

Water connection
Yes
Telephone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
243
EPC label
C
Unique code EPC
3.359.852

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Building permit
No
Subdivision permit
No
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan