House for sale in Hasselt with 7 bedrooms

EPC label DEPCD
542
555
7
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Dit historisch pand, opgetrokken in classicistische stijl, is gelegen in de binnenstad en grenst aan twee straten. De herenwoning is gelegen in de binnenstad en de garage aan de Groene Boulevard. Uitstekend voor verschillende doeleinden.

 

Onmiddellijk bij het betreden weerspiegelt de inkomhal met prachtige trap het imposante van deze eigendom. Deze centrale hal biedt enerzijds toegang tot de voormalige dokterspraktijk met cabinet, wachtzaal, kitchenette en archiefruimte. Anderzijds is er het gelijkvloerse privégedeelte. Dit privégedeelte, met zicht op de binnenkoer, kan als aparte woonst gezien worden. Dit omvat een zeer ruime woonkamer, de keuken, een zitkamer met erker, een berging/wasplaats en een hal met trap naar de eerste verdieping.

 

Via de authentieke trap, in de centrale inkomhal, bereikt men de eerste verdieping. Deze bestaat uit een overloop met zithoek, een salon, een speelkamer, een kleedruimte, een naaikamer en een badkamer. Verder is er een hal met bergruimte die toegang biedt naar een jachtkamer en een nog in te richten zolderruimte.

 

De tweede verdieping beschikt over drie lichtrijke slaapkamers, een badkamer en een grote, nog in te richten zolderruimte.

 

Tenslotte is er een verborgen trap naar de derde verdieping die open is tot de nok. Deze is nog volledig in te richten naar eigen wensen en noden.

 

In de mooi verzorgde binnenkoer met vijver is het aangenaam vertoeven door de rust en zuidoost oriëntatie.

 

Als grote troef is er een garage voor vier wagens, gelegen aan de Kleine Ring, en deze biedt ook de mogelijkheid voor een bouwproject.

 

Gezien de ruime vloeroppervlakte, twee toegangen en de vele kamers biedt deze eigendom diverse mogelijkheden mits aanpassingswerken aan de huidige normen en een grondige opfrissing.

 

Kortom, een klassevolle en unieke eigendom op een uitstekende locatie!

 

Extra’s: gewelfde kelder met verschillende bergruimtes en wijnkelder, deels nieuwe ramen, authentieke schouwmantels en trapleuningen, parketvloeren, lambrisering, …

 

Financial

Cadastral info
0548/00F000

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
542 m²

Terrain

Plot size
555 m²
Most recent urban destination
Residential area
Street width
1.350 m

Layout

Number of bedrooms
7
Number of bathrooms
3
Type of kitchen
Partially installed

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
379
EPC label
D
Unique code EPC
3.294.348

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Building permit
No
Subdivision permit
No
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan