Maison à vendre à Hasselt avec 4 chambres

Classe énergétique CEPCC
4.147
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Achter een afgesloten toegangspoort met prachtig aangelegde binnenkoer bevindt zich deze charmante vierkantshoeve, welke door de jaren heen een volledige renovatie onderging.

 

De inkomhal met vestiaire en gastentoilet leidt naar het leefgedeelte. Dit omvat enerzijds een uiterst gezellige eetplaats en living (met open haard) met aansluitend een knappe orangerie. Deze biedt toegang tot de stalen pergola met buitenkeuken en geeft uit op de tuin en het overdekte zwembad. (volledig vernieuwd in 2016)

 

Anderzijds is er de volledig ingebouwde Siematic keuken (graniet, tepaniaki plaat, Miele toestellen, …) met aansluitend een gezellige eet- en zithoek met open haard. Dankzij de grote raampartijen doorheen heel de woning geniet men van veel lichtinval en mooi zicht op de binnenkoer en de volwassen tuin.

 

In het gelijkvloerse nachtgedeelte bevinden zich twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van inbouwkasten en een ensuite badkamer (dubbele wastafel, massagebad, douche en toilet). Daarnaast is er een tweede slaapkamer met een ensuite douchekamer met toilet en wastafel. De parket en inbouwkasten geven hier extra cachet! Verder is er een technische ruimte, een wasplaats, een sauna en de toegang tot het overdekte zwembad (4,5m x 10) met afzuiginstallatie. Al deze kamers geven eveneens uit op de binnenkoer.

 

Op de verdieping zijn er twee zeer ruime kamers die elk voorzien zijn van een toilet, een wastafel, airco en inbouwkasten. Eén kamer heeft een ensuite douchekamer en toilet. Verder zijn er nog twee zolderruimtes.

 

Achteraan op het domein zijn er twee ondergrondse garages en een carport voor twee wagens en een stallingsruimte met een ingerichte hondenren. Dit bijgebouw is voorzien van alle nutsvoorzieningen.

 

De vijver met fontein en de aangelegde terrasjes rondom maken het geheel compleet. Het zicht over de aangelegde tuin is een echte aandachtstrekker. De zuidelijke oriëntatie zorgt hier voor een zonovergoten vakantiegevoel. Deze verzorgde hoeve is de ideale eigendom voor wie op zoek is naar rust en ruimte!

 

Alles vergund.

 

Extra’s: authentieke materialen zoals parket, oude deuren, alarmsysteem, zonnepanelen (1,5 jaar oud), airco, dak gerenoveerd en geïsoleerd in 2022, warmtepomp, vernieuwde leidingen en elektriciteit (twee metertellers), vloerverlichting, binnenkoer volledig vernieuwd in 2023, verwarming op gas d.m.v. Primagaz, volledig omheind (draad 2,5 meter hoog), dubbele beglazing, volledig omheind, video- en parlofoon, tuinverlichting en automatische bevloeiing, putboring, dubbele hagen,…

 

Finances

Revenu cadastral
3.807 €
Informations cadastrales
0939/00E000 + F935c

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
État du bâtiment
Bon état

Terrain

Surface de la parcelle
4.147 m²
Affectation urbanistique
Zone agricole
Largeur à la rue
21 m

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
1
Nombre de salles d’eau
2

Confort

Raccordement à l’eau
Oui
Téléphone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
243
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
3.359.852

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Permis de construire
Non
Permis de lotissement
Non
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle