House for sale in Hasselt with 4 bedrooms

EPC label CEPCC
582
4.147
4
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
CONTACT 
Jeroen Vandormael: jeroen@vastgoedvalkenborgh.be | 0498/05.76.72 

Welkom in deze uitzonderlijke en exclusieve vierkantshoeve, een woning die niet alleen luxe en comfort uitstraalt, maar waar gevoelens, axen en beleving centraal staan. Omgeven door uitgestrekte velden en toch op slechts een korte fietsafstand van het bruisende centrum van Hasselt, biedt deze hoeve een woonervaring vol rust, verfijning en harmonie. 

Bij aankomst leidt de statige oprijlaan u naar een stijlvolle carport voor twee wagens en een ondergrondse garage. De serene vijver, omgeven door zorgvuldig aangelegde rustplekken, nodigt u uit om volledig op te gaan in de natuurlijke omgeving. 

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de bezieling waarmee de ruimtes zijn gecreëerd. Elke kamer ademt gevoel en verbondenheid, met zorgvuldig gekozen axen die het leven in dit huis verrijken. De open en lichte ruimtes laten een voortdurende interactie toe tussen binnen en buiten. Door de strategisch geplaatste doorkijkruimtes ervaart u overal in de woning een harmonieuze verbinding met de tuin of aangrenzende vertrekken. Dit spel van licht, openheid en zichtlijnen creëert een ongeëvenaard gevoel van ruimte en samenspel, waar elke hoek aanvoelt als een uitnodiging tot ontspanning en verbinding. 

Het buitenleven wordt hier gevierd met een verwarmde smeedijzeren tuinkamer en een overdekt terras met buitenkeuken, perfect voor lange zomeravonden. De authentieke binnenkoer versterkt de charme van de hoeve, terwijl het luxueuze binnenzwembad (gebouwd in 2016) met bijhorende sauna een oase van rust en verwennerij biedt. Een elegant ingericht bureel en het in 2021 vernieuwde dak zorgen ervoor dat dit pand in perfecte staat verkeert, klaar om nieuwe herinneringen te creëren. 

Daarnaast is de woning voorzien van 24 zonnepanelen van elk 405 WP, waardoor u verzekerd bent van energie-efficiënt wonen en voorbereid bent op een duurzame toekomst. 

Deze vierkantshoeve is meer dan een huis – het is een thuis vol warmte, licht en sfeer, waar elke ruimte zorgvuldig is afgestemd op de behoeften van zijn bewoners. Hier komen gevoelens en axen samen om een unieke levensstijl te bieden die harmonieus en verrijkend is. Ervaar de tijdloze elegantie en voel hoe deze woning haar bewoners in de armen sluit met een ongeëvenaarde charme en rust. 

Meer info: www.vastgoedvalkenborgh.be 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
470 €

Building

Type of property
House
Subtype
Farm
Surface
582 m²

Terrain

Plot size
4.147 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Dressing
Yes
Number of bathrooms
3

Comfort

Home automation
Yes
Parlophone
Yes
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
243
EPC label
C
E-level
0

Urban planning

Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
D (medium flood risk under current climate)
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan