Huis te koop in Oostakker met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
210
641
3
2
Omschrijving

Instapklare recente woning met carport op een rustige en toch heel centrale locatie op de grens Oostakker, Destelbergen en Lochristi.

Deze rustig gelegen woning bevat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een ruime lichtrijke woonruimte met pellet kachel (kanalisering naar badkamer en slaapkamer) en een volledig ingerichte hoogwaardig afgewerkte open keuken beide met mooi zicht op de tuin. Verder vinden we een berging aan de keuken met alle technische installaties, een ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer met wellness ligbad, inloopdouche en dubbel was meubel.  Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers waarvan één met en suite badkamer met was meubel en inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Op de eerste verdieping is er eveneens een heel ruim zonneterras. De totale oppervlakte van het terrein is 641 m².
De woning beschikt over alle hedendaagse comfort en wordt verwarmd met pellet kachels. De ramen zijn voorzien van super isolerend glas. De structuur is opgebouwd als CLT massieve houtbouw, waardoor deze heel goede isolatiewaarden heeft. De woning is ook voorzien van regenwatervoorziening (5.000l.), een ventilatiesysteem D, een warmtepompboiler en 10 zonnepanelen. Op het gelijkvloers is het E-peil E24 en op het verdiep E30. In de tuin is er nog een mooi zuidoost georiënteerd terras en een ruim tuinhuis/loungeruimte (+/- 40m²).
Een extra voordeel dat van toepassing is op BEN woningen is 50% vermindering in de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Wil u deze ruime woning met heel wat potentieel op een toplocatie bezoeken? Stuur een mail naar info@loimmo.be en wij nemen contact met u op!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
1.166 €

Gebouw

Type pand
Huis
Bewoonbare oppervlakte
210 m²
Bebouwde oppervlakte
150 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
641 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Ja
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
58
EPC-label
A
E-peil
26

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Hof van Oombergen 16, 9041 Oostakker
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast