Huis te koop in Gent met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
193
554
4
2
Omschrijving

Deels gerenoveerde ruime koppelwoning nabij het centrum van Oostakker

Deels gerenoveerde ruime koppelwoning met aangename tuin nabij het centrum van Oostakker met tal van voorzieningen binnen wandel -of fietsafstand. Vlakbij een op -en afrit van R4 en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Deze robuuste woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 193m² werd oorspronkelijk gebouwd in 1974 op een perceel van 554 m². Het eerste en tweede verdiep werden, op de nachthal na, volledig vernieuwd sedert 2022. Alsook de ramen, de condenserende verwarmingsketel, de elektrische installatie (conform), het isoleren van de daken, enz. werden de laatste jaren vernieuwd.   

De indeling van de woning ziet er als volgt uit: een ruime inkomhal met aangename leefruimte opgedeeld in een zit -en eetplaats met charmante open haard. Aansluitend bevindt zich de te vernieuwen keuken met toestellen en zicht op de tuin. Ernaast is een ruime wasplaats gelegen die mogelijkheden biedt tot het creëren van een ruime leefkeuken. Op het gelijkvloers is er nog een toilet, een kleine berging en een grote berging, dat eventueel kan dienen als bureau, terug te vinden.

Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal, drie slaapkamers (17m²/15m²/7m²) en een prachtige badkamer met enkele lavabo, inloopdouche en toilet. Op de tweede verdieping is er de hal met ruimte voor bureau, een grote vierde slaapkamer en een tweede badkamer met enkele lavabo, ligbad en toilet.

De woning beschikt over een mooie tuin met groot terras en lange oprit die toegang geeft tot de gemetste aparte garage (40m²). Er zijn 14 zonnepanelen op het dak van de garage inbegrepen in de prijs; er is geen omvormer aanwezig. Interesse om deze woning te bezoeken of wenst u meer informatie? Contacteer Mathias van Pattymo via 0472 60 91 51 of Mathias@pattymo.be.

Financieel

Kadastrale info
1163/00C002

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
193 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
554 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
15 m²; 17 m²; 7 m²; 18 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
246
EPC-label
C
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Eekhoutdriesstraat 6, 9041 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast