Appartement te koop in Gent met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
66
1
1
Omschrijving

Dakappartement met groot terras en vergezicht over Gent

Richtprijs (*): Dit prachtige appartement bevindt zich op de bovenste, vijfde verdieping van een gebouw in het hart van Gent. Met een woonoppervlakte van 66m² biedt dit appartement een comfortabele leefomgeving.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichte en ruime woonkamer met aanpalend de open keuken. Deze werd voorzien van een dubbele spoelbak, kookplaat, dampkap... De grote ramen in de woonkamer zorgen niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht, maar bieden ook een panoramisch uitzicht over de stad Gent en de Sint-Annakerk.

Verder is het aparte gastentoilet gelegen, vervolgens de badkamer die werd voorzien van een praktisch douchebad en een dubbele lavabo en vervolgens nog de aparte slaapkamer. Deze biedt voldoende ruimte voor een groot bed en extra kastruimte.

Eén van de grote pluspunten is het grote terras. Dit terras biedt een adembenemend uitzicht over de stad en is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, te genieten van een kopje koffie in de ochtend, of een diner te organiseren voor vrienden en familie. Het uitzicht vanaf het terras biedt een uniek vergezicht op het levendige stadscentrum van Gent. Tot slot is er ook nog een overdekte en bovengrondse autostaanplaats die te bereiken is via de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling met bijhorend gemeenschappelijk afvallokaal.

Dit appartement is ideaal voor stadsbewoners die willen genieten van alles wat Gent te bieden heeft: ruime en lichtrijke indeling, groot terras met zicht over Gent, bovengrondse en overdekte parkeerplaats... Tot slot worden binnenkort nog zonnepanelen geplaatst, alsook laadpalen!

Er kan een autostaanplaats bijgekocht worden, de vraagprijs bedraagt 25.000 EUR

(*) Elk bod boven of onder deze prijs wordt voorgelegd aan de verkoper, die vrij is om akkoord te gaan met eender welke bieding.

Financieel

Kadastraal inkomen
676 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
66 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Oriëntatie tuin
Zuid
Breedte perceel
42 m

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
162
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240709-0003307354-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Belgradostraat 26, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast