Appartement à vendre à Gand avec 1 chambre

Classe énergétique BEPCB
66
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Richtprijs (*): Dit prachtige appartement bevindt zich op de bovenste, vijfde verdieping van een gebouw in het hart van Gent. Met een woonoppervlakte van 66m² biedt dit appartement een comfortabele leefomgeving.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichte en ruime woonkamer met aanpalend de open keuken. Deze werd voorzien van een dubbele spoelbak, kookplaat, dampkap... De grote ramen in de woonkamer zorgen niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht, maar bieden ook een panoramisch uitzicht over de stad Gent en de Sint-Annakerk.

Verder is het aparte gastentoilet gelegen, vervolgens de badkamer die werd voorzien van een praktisch douchebad en een dubbele lavabo en vervolgens nog de aparte slaapkamer. Deze biedt voldoende ruimte voor een groot bed en extra kastruimte.

Eén van de grote pluspunten is het grote terras. Dit terras biedt een adembenemend uitzicht over de stad en is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, te genieten van een kopje koffie in de ochtend, of een diner te organiseren voor vrienden en familie. Het uitzicht vanaf het terras biedt een uniek vergezicht op het levendige stadscentrum van Gent. Tot slot is er ook nog een overdekte en bovengrondse autostaanplaats die te bereiken is via de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling met bijhorend gemeenschappelijk afvallokaal.

Dit appartement is ideaal voor stadsbewoners die willen genieten van alles wat Gent te bieden heeft: ruime en lichtrijke indeling, groot terras met zicht over Gent, bovengrondse en overdekte parkeerplaats... Tot slot worden binnenkort nog zonnepanelen geplaatst, alsook laadpalen!

Er kan een autostaanplaats bijgekocht worden, de vraagprijs bedraagt 25.000 EUR

(*) Elk bod boven of onder deze prijs wordt voorgelegd aan de verkoper, die vrij is om akkoord te gaan met eender welke bieding.

Finances

Revenu cadastral
676 €
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Penthouse
Surface
66 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique
Orientation jardin
Sud
Largeur de la parcelle
42 m

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Cuisine
Oui

Confort

Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Raccordement électrique
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
162
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240709-0003307354-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Belgradostraat 26, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle