Apartment for sale in Ghent with 1 bedroom

EPC label BEPCB
66
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Richtprijs (*): Dit prachtige appartement bevindt zich op de bovenste, vijfde verdieping van een gebouw in het hart van Gent. Met een woonoppervlakte van 66m² biedt dit appartement een comfortabele leefomgeving.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichte en ruime woonkamer met aanpalend de open keuken. Deze werd voorzien van een dubbele spoelbak, kookplaat, dampkap... De grote ramen in de woonkamer zorgen niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht, maar bieden ook een panoramisch uitzicht over de stad Gent en de Sint-Annakerk.

Verder is het aparte gastentoilet gelegen, vervolgens de badkamer die werd voorzien van een praktisch douchebad en een dubbele lavabo en vervolgens nog de aparte slaapkamer. Deze biedt voldoende ruimte voor een groot bed en extra kastruimte.

Eén van de grote pluspunten is het grote terras. Dit terras biedt een adembenemend uitzicht over de stad en is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, te genieten van een kopje koffie in de ochtend, of een diner te organiseren voor vrienden en familie. Het uitzicht vanaf het terras biedt een uniek vergezicht op het levendige stadscentrum van Gent. Tot slot is er ook nog een overdekte en bovengrondse autostaanplaats die te bereiken is via de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling met bijhorend gemeenschappelijk afvallokaal.

Dit appartement is ideaal voor stadsbewoners die willen genieten van alles wat Gent te bieden heeft: ruime en lichtrijke indeling, groot terras met zicht over Gent, bovengrondse en overdekte parkeerplaats... Tot slot worden binnenkort nog zonnepanelen geplaatst, alsook laadpalen!

Er kan een autostaanplaats bijgekocht worden, de vraagprijs bedraagt 25.000 EUR

(*) Elk bod boven of onder deze prijs wordt voorgelegd aan de verkoper, die vrij is om akkoord te gaan met eender welke bieding.

Financial

Cadastral income
676 €
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
66 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Orientation garden
South
Plot width
42 m

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes
School nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Parlophone
Yes
Lift
Yes
Electricity connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
162
EPC label
B
Unique code EPC
20240709-0003307354-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Belgradostraat 26, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan