Appartement te koop in Brugge

EPC-label AEPCA
19
Omschrijving

Trendy studentenkamer B/KOT a/h station

Aan het station van Brugge bevindt zich een gemeubelde, trendy studentenkamer op de vijfde verdieping van de recente residentie B/KOT op een zeer centrale en uniek locatie. Een topligging voor elke student die wil studeren en ontspannen met het bruisende centrum op een zucht verwijderd. De studentenkamer (bew. 18,68m²) is voorzien van een badkamer met douche, lavabo en toilet. Er is een gemeenschappelijke keuken en op iedere verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte. Er is een inwonende studentcoach die het aanspreekpunt is voor alle studenten. Troeven: Howest, Vives en Kulab liggen binnen wandel-en fietsafstand, voorzieningen op locatie: Fitness , Betaalautomaat, Carrefour, Starbuck, Subway, Panos, Camerabewaking, beveiligde fietsenstalling.
De studentenkamer valt onder registratierechten (12%) en kan aangekocht worden voor eigen gebruik of als investering. De verhuur verloopt via een poulesysteem waardoor u een gegarandeerd rendement geniet.

Energiezuinig! A-label
Elektriciteit CONFORM!
ASBESTVEILIG!

Dit pand IS NIET onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Financieel

Kadastraal inkomen
201 €
Kadastrale info
KAMER
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Kamer / Kot
Subtype
Kamer / Kot
Bewoonbare oppervlakte
18,68 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
68
EPC-label
A
Unieke code EPC
20230405-0002854443-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Frank Van Ackerpromenade 8 S, 8000 Brugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast