EPC label AEPCA
19
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Aan het station van Brugge bevindt zich een gemeubelde, trendy studentenkamer op de vijfde verdieping van de recente residentie B/KOT op een zeer centrale en uniek locatie. Een topligging voor elke student die wil studeren en ontspannen met het bruisende centrum op een zucht verwijderd. De studentenkamer (bew. 18,68m²) is voorzien van een badkamer met douche, lavabo en toilet. Er is een gemeenschappelijke keuken en op iedere verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte. Er is een inwonende studentcoach die het aanspreekpunt is voor alle studenten. Troeven: Howest, Vives en Kulab liggen binnen wandel-en fietsafstand, voorzieningen op locatie: Fitness , Betaalautomaat, Carrefour, Starbuck, Subway, Panos, Camerabewaking, beveiligde fietsenstalling.
De studentenkamer valt onder registratierechten (12%) en kan aangekocht worden voor eigen gebruik of als investering. De verhuur verloopt via een poulesysteem waardoor u een gegarandeerd rendement geniet.

Energiezuinig! A-label
Elektriciteit CONFORM!
ASBESTVEILIG!

Dit pand IS NIET onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Financial

Cadastral income
201 €
Cadastral info
KAMER
Availability
From deed

Building

Type of property
Room / Student
Subtype
Room / student
Surface
18,68 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
68
EPC label
A
Unique code EPC
20230405-0002854443-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Frank Van Ackerpromenade 8 S, 8000 Bruges
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan