Classe énergétique AEPCA
19
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Aan het station van Brugge bevindt zich een gemeubelde, trendy studentenkamer op de vijfde verdieping van de recente residentie B/KOT op een zeer centrale en uniek locatie. Een topligging voor elke student die wil studeren en ontspannen met het bruisende centrum op een zucht verwijderd. De studentenkamer (bew. 18,68m²) is voorzien van een badkamer met douche, lavabo en toilet. Er is een gemeenschappelijke keuken en op iedere verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte. Er is een inwonende studentcoach die het aanspreekpunt is voor alle studenten. Troeven: Howest, Vives en Kulab liggen binnen wandel-en fietsafstand, voorzieningen op locatie: Fitness , Betaalautomaat, Carrefour, Starbuck, Subway, Panos, Camerabewaking, beveiligde fietsenstalling.
De studentenkamer valt onder registratierechten (12%) en kan aangekocht worden voor eigen gebruik of als investering. De verhuur verloopt via een poulesysteem waardoor u een gegarandeerd rendement geniet.

Energiezuinig! A-label
Elektriciteit CONFORM!
ASBESTVEILIG!

Dit pand IS NIET onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Finances

Revenu cadastral
201 €
Informations cadastrales
KAMER
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Chambre / Étudiant
Sous-type
Chambre / Étudiant
Surface
18,68 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
68
Classe énergétique
A
Numéro du rapport PEB
20230405-0002854443-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Frank Van Ackerpromenade 8 S, 8000 Bruges
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle