Huis te koop in Heverlee met 4 slaapkamers

BEPCB
176
146
4
1
Omschrijving

Bel-étage hoekwoning met 4 slaapkamers en een leuke tuin te midden van het groen en dit op een toplocatie te Heverlee

Op zoek naar een leuke bel-étage met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot eventueel 6 slaapkamers via verbouwing van de berging en de garage) op een toplocatie te Heverlee voor jou en je gezin? Dan nodigen we je graag uit om hier een kijkje te komen nemen.

Op het gelijkvloers omvat de woning naast de inkomhal met ingebouwde vestiairekast, een apart toilet, een berging/wasruimte én een garage via dewelke je toegang hebt tot het terras met aangrenzende tuin waarin je van de ochtendzon kan genieten. 

Via de trap in in de inkomhal, kom je op het 1e verdiep van de woning dat voorzien is van een ruime living met eet- en zitplaats én een bureauhoek, een volledig ingerichte open keuken en een tweede terras van waarop je een zeer mooi zicht hebt op de achtergelegen tuin en de rondom gelegen groene omgeving.

Op het tweede verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van bad/douchecombinatie, dubbele wastafel in meubel en 2e toilet.

Op het 3e verdiep tenslotte, kan je nog beschikken over een extra ruime multifunctionele ruimte (bv. 4e slaapkamer) en een bergruimte met hierin zowel de CV-installatie als een wastafel.

Gelegen ten midden van het groen in een rustige doodlopende straat in een woonwijk in Heverlee, kent deze woning een top ligging. Zo woon je op wandelafstand van een lagere en middelbare school, bevinden zich alle benodigde faciliteiten (bv. dokter, apotheek, supermarkt, bakker, etc.) vlakbij, heb je op enkele minuutjes wandelen een bushalte en is de verbinding met zowel de E40/E314 als de ring rond Leuven optimaal.

Lijkt deze uiterst gunstig gelegen gezinswoning echt iets voor jou en je gezin? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) kan U hieronder downloaden ↓.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.897 €

Gebouw

Type pand
Huis
Bewoonbare oppervlakte
176 m²
Nieuw gebouw
Nee

Terrein

Perceeloppervlakte
146 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
200
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240624-0003292215-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Jozef Eerdekensstraat 32, 3001 Heverlee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast