House for sale in Heverlee with 4 bedrooms

BEPCB
176
146
4
1
Description

Bel-étage hoekwoning met 4 slaapkamers en een leuke tuin te midden van het groen en dit op een toplocatie te Heverlee

Op zoek naar een leuke bel-étage met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot eventueel 6 slaapkamers via verbouwing van de berging en de garage) op een toplocatie te Heverlee voor jou en je gezin? Dan nodigen we je graag uit om hier een kijkje te komen nemen.

Op het gelijkvloers omvat de woning naast de inkomhal met ingebouwde vestiairekast, een apart toilet, een berging/wasruimte én een garage via dewelke je toegang hebt tot het terras met aangrenzende tuin waarin je van de ochtendzon kan genieten. 

Via de trap in in de inkomhal, kom je op het 1e verdiep van de woning dat voorzien is van een ruime living met eet- en zitplaats én een bureauhoek, een volledig ingerichte open keuken en een tweede terras van waarop je een zeer mooi zicht hebt op de achtergelegen tuin en de rondom gelegen groene omgeving.

Op het tweede verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van bad/douchecombinatie, dubbele wastafel in meubel en 2e toilet.

Op het 3e verdiep tenslotte, kan je nog beschikken over een extra ruime multifunctionele ruimte (bv. 4e slaapkamer) en een bergruimte met hierin zowel de CV-installatie als een wastafel.

Gelegen ten midden van het groen in een rustige doodlopende straat in een woonwijk in Heverlee, kent deze woning een top ligging. Zo woon je op wandelafstand van een lagere en middelbare school, bevinden zich alle benodigde faciliteiten (bv. dokter, apotheek, supermarkt, bakker, etc.) vlakbij, heb je op enkele minuutjes wandelen een bushalte en is de verbinding met zowel de E40/E314 als de ring rond Leuven optimaal.

Lijkt deze uiterst gunstig gelegen gezinswoning echt iets voor jou en je gezin? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) kan U hieronder downloaden ↓.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
3.897 €

Building

Type of property
House
Surface
176 m²
New building
No

Terrain

Plot size
146 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
200
EPC label
B
Unique code EPC
20240624-0003292215-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
No
G-score (building score)
D (medium flood risk under current climate)
Location
Jozef Eerdekensstraat 32, 3001 Heverlee
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan