Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

€ 1.295.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
306
1.914
4
2
Omschrijving

Prachtige villa met rieten dak

Prachtige villa met rieten dak

We treden dit schitterend perceel binnen via de automatische toegangspoort. Op de oprit is er plaats voor een scala aan wagens. Via de voordeur betreden we de villa via de inkomhal op authentieke tegels. Hier vinden we de trap naar boven, naar de grote kelder, de wasruimte en het gastentoilet met handenwasser. 

De oorspronkelijke deur verschaft ons toegang tot de ruime woonkamer, welke bestaat uit de eetkamer, bureauruimte en de zit- en tv kamer. Vanuit uit elke hoek van de woonkamer geniet men van prachtige zichten op de aangelegde tuin. De gezellige tv kamer beschikt over een inbouwcassette op hout. Aansluitend aan de eetkamer vinden we de gezellige keuken, met alle nodige toestellen. De ronde tafel is de perfecte plek voor elk gezin om samen de dag te beginen of af te ronden.

Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers. De 2 ruime kinderkamers delen 1 badkamer, met douche en dubbele lavabo. De master slaapkamer heeft zijn eigen dressing, met ruim plaats voor alle kleren en schoenen. Naast de slaapkamer ligt de badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet.

De bovenste verdieping is momenteel ingericht als bureau en gastenkamer, maar deze kamer kan makkelijk ingericht worden als volwaardige slaapkamer, met ernaast nog een kamer voor opslag.

De tuin is compleet aangelegd met verschillende terrassen, hoekjes en plekjes om te spelen, te socializen, te eten, te ontspannen,… Er is zelfs een overdekte hottub. Verder vinden we ook nog een carport voor 1 wagen en een grote tuinberging. Heel de tuin is ’s nachts prachtig verlicht.

De villa is gelegen in de wijk Donk, met alle nodige winkels, scholen, openbaar vervoer, snelweg… vlakbij.

Financieel

Geïndex. kadastraal inkomen
2.874 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
306 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.914 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Bosrijk

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Alle comfort aanwezig

Comfort

Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
238
EPC-label
C
Unieke code EPC
20220720-002641151-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Kapelsesteenweg 224, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast