Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

€ 1.295.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
420
3.056
4
2
Omschrijving

Ruime villa met vele mogelijkheden op ca. 3.050 m² gelegen op toplocatie!

Deze verrassend ruime villa is gelegen aan een rustige straat in hartje Vriesdonk met een gunstige zonligging en veel privacy! De grote bebouwde oppervlakte biedt mogelijkheden voor gelijkvloers wonen, alsook een combinatie van wonen en werken met bureel- of praktijkruimte.

 

Indeling

U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met vestiaire en gastentoilet, toegang tot garage en de traphal, van hieruit toegang tot de dienstgang, eetkamer en de woonkamer. De zeer royale living (ca. 85m²) geniet een prachtig zicht over de tuin middels grote raampartijen. De woonkamer biedt plaats aan een zithoek aan de open haard, alsook een zitkamer aan de tuinzijde. Aansluitend is er een zomerkamer of tuinkamer, eveneens met een prachtig zicht over de tuin. De hedendaagse keuken (Bulthaup) voorziet in alle hedendaags comfort en is uitgerust met diverse inbouwtoestellen. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de eetkamer met achterliggend een nachthal met toegang tot een drietal kamers welke dienst kunnen doen als bureel of slaapkamers, tevens een ingerichte badkamer. Via de dienstgang toegang tot bergruimte alsook een wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droger.

 

Garage

De inpandige garage biedt ruimte voor twee wagens en een aparte technische ruimte.

 

Verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruim kantoor of ontspanningsruimte, een dressinggedeelte, ruime ingerichte badkamer alsook een ruime slaapkamer met zicht op de tuin. Diverse bergruimtes welke mogelijkheden bieden tot uitbreiding van de verdieping.

 

Tuin en buitenruimtes

De fraai aangelegde tuin met vijverpartij biedt u veel privacy, een gunstige zonoriëntatie en ruime terrassen. De tuin is omheind en voorzien van een beregeningsinstallatie. De oprit biedt eenvoudig ruimte aan meerdere auto’s en er is een automatische poort voorzien.

 

Bijzonderheden

De villa verkeert in een goede staat van algemeen onderhoud. De huidige afwerking en inrichting dateert ondertussen van enige jaren geleden dus is een renovatie of opfrissing wellicht gewenst.  CV installatie op aardgas (condenserende installatie Viessmann), alarminstallatie aanwezig, volledig omheinde tuin, groot bewoonbaar volume met uitbreidingsmogelijkheden.

 

Een eigendom met veel potentie op toplocatie!  Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
5.800 €
Kadastrale info
88F3

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
420 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
3.056 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
285
EPC-label
C
Unieke code EPC
2.687.762

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
d'Oultremontlei 16, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast