House for sale in Brasschaat with 4 bedrooms

EPC label CEPCC
306
1.914
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Prachtige villa met rieten dak

We treden dit schitterend perceel binnen via de automatische toegangspoort. Op de oprit is er plaats voor een scala aan wagens. Via de voordeur betreden we de villa via de inkomhal op authentieke tegels. Hier vinden we de trap naar boven, naar de grote kelder, de wasruimte en het gastentoilet met handenwasser. 

De oorspronkelijke deur verschaft ons toegang tot de ruime woonkamer, welke bestaat uit de eetkamer, bureauruimte en de zit- en tv kamer. Vanuit uit elke hoek van de woonkamer geniet men van prachtige zichten op de aangelegde tuin. De gezellige tv kamer beschikt over een inbouwcassette op hout. Aansluitend aan de eetkamer vinden we de gezellige keuken, met alle nodige toestellen. De ronde tafel is de perfecte plek voor elk gezin om samen de dag te beginen of af te ronden.

Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers. De 2 ruime kinderkamers delen 1 badkamer, met douche en dubbele lavabo. De master slaapkamer heeft zijn eigen dressing, met ruim plaats voor alle kleren en schoenen. Naast de slaapkamer ligt de badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet.

De bovenste verdieping is momenteel ingericht als bureau en gastenkamer, maar deze kamer kan makkelijk ingericht worden als volwaardige slaapkamer, met ernaast nog een kamer voor opslag.

De tuin is compleet aangelegd met verschillende terrassen, hoekjes en plekjes om te spelen, te socializen, te eten, te ontspannen,… Er is zelfs een overdekte hottub. Verder vinden we ook nog een carport voor 1 wagen en een grote tuinberging. Heel de tuin is ’s nachts prachtig verlicht.

De villa is gelegen in de wijk Donk, met alle nodige winkels, scholen, openbaar vervoer, snelweg… vlakbij.

Financial

Indexed. cadastral income
2.874 €

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
306 m²

Terrain

Plot size
1.914 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Wooded

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
2
Bathroom type
All comfort available

Comfort

Parlophone
Yes
Videophone
Yes
Lift
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
238
EPC label
C
Unique code EPC
20220720-002641151-RES-1

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No
Convict
No
Location
Kapelsesteenweg 224, 2930 Brasschaat
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan