Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
100
3
1
Omschrijving

Ruim 3 slaapkamer appartement op rustige locatie

Bent u op zoek naar een ruim en goed onderhouden appartement? Dan is dit 3-slaapkamer appartement aan de Joseph Wuytslaan in Deurne precies wat u zoekt!

Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal, die toegang biedt tot alle vertrekken in het appartement. Het appartement beschikt over drie lichte slaapkamers, ideaal voor een gezin of om een thuiskantoor in te richten. De badkamer is uitgerust met een moderne douchecabine, perfect voor een verfrissende start van de dag. Voor extra comfort is er een apart toilet aanwezig.

Dit appartement biedt een comfortabele woonervaring met een praktische indeling en een uitstekende ligging in een rustige en aangename buurt in Deurne.

Het appartement is ideaal voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een ruime en sfeervolle woonruimte. Om het geheel compleet te maken is er de mogelijkheid om een ruime garagebox mee aan te kopen (€ 30.000). Mis deze kans niet en plan snel een bezichtiging! Meer info: www.walls.be. EPC: 90kWh/m², P-score: A, G-score: A. Sted. info invraag.

Financieel

Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
100 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 8 m²; 6 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
90
EPC-label
A
Unieke code EPC
20240515-0003247522-RES-1
Locatie
Joseph Wuytslaan 23, 2100 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast