Apartment for sale in Antwerp with 3 bedrooms

EPC label AEPCA
100
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een ruim en goed onderhouden appartement? Dan is dit 3-slaapkamer appartement aan de Joseph Wuytslaan in Deurne precies wat u zoekt!

Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal, die toegang biedt tot alle vertrekken in het appartement. Het appartement beschikt over drie lichte slaapkamers, ideaal voor een gezin of om een thuiskantoor in te richten. De badkamer is uitgerust met een moderne douchecabine, perfect voor een verfrissende start van de dag. Voor extra comfort is er een apart toilet aanwezig.

Dit appartement biedt een comfortabele woonervaring met een praktische indeling en een uitstekende ligging in een rustige en aangename buurt in Deurne.

Het appartement is ideaal voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een ruime en sfeervolle woonruimte. Om het geheel compleet te maken is er de mogelijkheid om een ruime garagebox mee aan te kopen (€ 30.000). Mis deze kans niet en plan snel een bezichtiging! Meer info: www.walls.be. EPC: 90kWh/m², P-score: A, G-score: A. Sted. info invraag.

Financial

Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Flat
Surface
100 m²

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes
School nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
14 m²; 8 m²; 6 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Electricity connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
90
EPC label
A
Unique code EPC
20240515-0003247522-RES-1
Location
Joseph Wuytslaan 23, 2100 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan