Appartement te koop in Deurne met 2 slaapkamers

92
2
1
Omschrijving

Luxe appartement met 2 slaapkamers + terras

Dit recent gebouw van 2013 is in hedendaagse stijl situeert zich vlakbij het centrum van Deurne, nabij winkels, banken en openbaar vervoer. Antwerpen centrum is slechts op een boogscheut verwijderd. Het appartement op de tweede verdieping beschikt over een hal en een ruime woonkamer op tegelparket. De open keuken is volledig geïnstalleerd met een werkblad, dubbele spoelbak en diverse moderne toestellen zoals een ijskast met vriesvak, vitro-keramische kookplaat, warme-lucht oven, afwasmachine en dampkap. Aansluitend aan de keuken is er een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

De badkamer is voorzien van een enkele lavabo en een ligbad, en er is tevens een apart gastentoilet. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een terras. Bovendien hoort er bij het appartement een kelderberging en een fietsenberging.

Het energiepeil van het appartement is E57 en de EPC-waarde is A (76kWh/m²). De maandelijkse kosten bedragen €100 per maand, dit omvat de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen, verzekering van het gebouw, syndicus, liftgebruik en liftonderhoud. 
Dit luxe appartement biedt een moderne en comfortabele woonomgeving in de directe nabijheid van alle benodigde voorzieningen en uitstekende verbindingen naar Antwerpen centrum. Perfect voor wie op zoek is naar een hoogwaardige woonruimte met alle gemakken binnen handbereik. Interesse? Neem contact met ons op voor een bezichtiging! Mis deze kans niet en ervaar zelf het gemak en de luxe die dit appartement te bieden heeft.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.044 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
92 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Dorp; Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 9 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

Dubbele beglazing
Ja
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform
Verwarmingstype
Individueel

Ruimtelijke ordening

Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
Locatie
Herentalsebaan 17 201, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast