Appartement te koop in Antwerpen met 4 slaapkamers

EPC-label FEPCF
175
4
2
Omschrijving

AUTHENTIEKE STADSWONING MET TUIN CA 300 M² AAN HARMONIE

Dankzij de zalige locatie pal over het Harmoniepark en op wandelafstand van het Koning Albertpark, is dit appartement ideaal gelegen in de hippe en toch rustige Harmoniewijk. Ook openbaar vervoer en invalswegen zijn in de directe nabijheid, wat zorgt voor een vlotte bereikbaarheid.

Gelegen op de gelijkvloerse verdieping van dit authentieke pand, daterend van het eind van de 19e eeuw.

Met een totale oppervlakte van ca 175 m² zijn de mogelijkheden tot indeling en afwerking legio. Thans zijn er vier slaapkamers en twee badkamers ingetekend.

Prachtige plafondmoulures, een plafondhoogte van ca 4 meter en kamerhoge bogen die de ruimtes verdelen, karakteriseren de leefruimte. De hoge ramen aan de leefruimte laten de ruimte baden in het licht. De schouwmantels kleden de ruimte extra aan.

Momenteel is de keuken apart voorzien maar desgewenst kan deze, door de tweede boog terug open te maken, volledig worden geïncorporeerd in de leefruimte en zo een totale leefruimte van meer dan 70 m² te creëren.

De authentieke dubbele deuren geven toegang tot de unieke, privatieve tuin van ca 300 m². Een oase van rust te midden van de stad.

De nachthal geeft toegang tot de vier slaapkamers. Gezien de scheidingsmuren niet dragend zijn, kan u de volledige nachtvleugel naar eigen wens indelen.

Mits de nodige esthetische en energetische renovatie werkelijk een pareltje op een sublieme locatie. De mooie binnenoppervlakte oppervlakte met de tuin, zijn de perfecte combinatie van het comfort van een appartement met de luxe van een huis.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
175 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Terras
Ja

Comfort

Lift
Ja
Zwembad
Nee
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
592
EPC-label
F
Unieke code EPC
3.301.419

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Harmoniestraat 82 001, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast