Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
197
7.961
2
2
Omschrijving

Luxueus en ruim instapklaar appartement van 197m² + 32m² Z-terras

Bij het betreden van dit prachtige appartement voel je meteen de luxe en ruimte om je heen. De inkomhal verwelkomt je met ingemaakte vestiairekasten, perfect voor het opbergen van al je jassen en schoenen, en een gastentoilet met een elegante handenwasser. Aan de rechterkant bevindt zich de praktische berging/wasplaats, waar alles netjes uit het zicht kan worden opgeborgen.

De woon- en eetkamer, met een indrukwekkende oppervlakte van ongeveer 75m², straalt een open en lichte sfeer uit. De grote ramen laten het daglicht rijkelijk binnenstromen, terwijl de hoogwaardige parketvloer warmte en elegantie toevoegt aan de ruimte. Het salongedeelte nodigt uit tot ontspannen met familie en vrienden, terwijl je geniet van het uitzicht op het zonnige terras dat naadloos aansluit op zowel de woonkamer als de keuken. De gesloten eetkeuken van circa 18m² is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met moderne Miele-apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en oven, biedt deze keuken alle comfort die je nodig hebt. Het granieten werkblad en de dubbele spoeltafel geven de ruimte een stijlvolle afwerking.

Wanneer je verder loopt, kom je in de nachthal, die leidt naar de hoofdslaapkamer. Deze royale kamer van ongeveer 41m² beschikt over een inloopdressing die doorloopt naar een luxueuze badkamer, afgewerkt met een marmeren vloer. Hier kun je genieten van ultieme ontspanning in een ruimte die doordrenkt is van comfort en verfijning. De tweede slaapkamer, met een oppervlakte van ongeveer 17m², is ideaal voor gasten of kinderen. Ook zij kunnen gebruik maken van een eigen, luxueuze badkamer, die dezelfde hoogwaardige afwerking heeft als de rest van het appartement.

Overal waar je loopt, van de inkomhal tot de slaapkamers, voel je de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt. De parketvloer van 14mm dikte geeft het appartement een stijlvolle en samenhangende uitstraling. Voor extra comfort is het gehele appartement voorzien van airconditioning, wat het leven hier nog aangenamer maakt.

Buiten de woonruimtes zijn er ook parkeeropties beschikbaar: een autostaanplaats voor € 25.000,- of een ruime garagebox, geschikt voor twee auto's achter elkaar, voor € 40.000,-.
Dit appartement biedt niet alleen ruimte en luxe, maar ook een comfortabele en stijlvolle leefomgeving waar je met plezier thuis zult komen.

Residentie ‘Hertogenpark’ of hoe wonen resideren wordt!

Op 100 meter van de Jan Van Rijswijcklaan, in de Markgravebuurt bevindt zich deze hoogstaande Residentie ‘Hertogenpark’. Wonen met een hotelgevoel is hier de standaard. De royale inkomhal, die trouwens volledig vernieuwd werd maakt dit al van bij het binnenkomen van het gebouw duidelijk. Het gemeenschappelijke binnenzwembad en de aansluitende saunaruimte zorgen voor ontspanning, net als de lounge waar geregeld exposities en kleinschalige concerten plaatsvinden voor de liefhebbers. Ook het comfort van de permanent bereikbare conciërge is niet te onderschatten: pakjes worden in ontvangst genomen, het gebouw wordt tot in de puntjes verzorgd en het afval wordt op elke verdieping gesorteerd en verzameld. De mobiliteit is bovendien ideaal: vlakbij de invalswegen om vlot in en uit de stad te rijden, op wandelafstand van openbaar vervoer en met allerlei winkels op enkele stappen van het appartement.
De veiligheid, orde en netheid welke door de 2 inwonende conciërges dagelijks wordt opgevolgd en welke beurtelings van dienst zijn zorgen voor een rustige, sfeervolle en aangename bewoning. De beveiligde ondergrondse parkings en de grote terrassen geven een perfecte samensmelting van luxe. Mensen die niet de zorg van een villa willen, maar wel de geborgen luxe van een residentieel appartement, vinden in de Residentie precies wat ze zoeken.

Voor een goede begeleiding en ‘een eerste kennismaking’ raden wij u aan om contact te nemen met ons kantoor: Verlat Immobiliën nv, gsm 0495/531.627 (Dhr. Thierry Leys).
REEDS MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN DEZE UNIEKE RESIDENTIE.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
104 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
197 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
7.961 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
146
EPC-label
B
Unieke code EPC
20211004-0002472418-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
Desguinlei 90, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast