Appartement à vendre à Anvers avec 4 chambres

Classe énergétique FEPCF
175
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Dankzij de zalige locatie pal over het Harmoniepark en op wandelafstand van het Koning Albertpark, is dit appartement ideaal gelegen in de hippe en toch rustige Harmoniewijk. Ook openbaar vervoer en invalswegen zijn in de directe nabijheid, wat zorgt voor een vlotte bereikbaarheid.

Gelegen op de gelijkvloerse verdieping van dit authentieke pand, daterend van het eind van de 19e eeuw.

Met een totale oppervlakte van ca 175 m² zijn de mogelijkheden tot indeling en afwerking legio. Thans zijn er vier slaapkamers en twee badkamers ingetekend.

Prachtige plafondmoulures, een plafondhoogte van ca 4 meter en kamerhoge bogen die de ruimtes verdelen, karakteriseren de leefruimte. De hoge ramen aan de leefruimte laten de ruimte baden in het licht. De schouwmantels kleden de ruimte extra aan.

Momenteel is de keuken apart voorzien maar desgewenst kan deze, door de tweede boog terug open te maken, volledig worden geïncorporeerd in de leefruimte en zo een totale leefruimte van meer dan 70 m² te creëren.

De authentieke dubbele deuren geven toegang tot de unieke, privatieve tuin van ca 300 m². Een oase van rust te midden van de stad.

De nachthal geeft toegang tot de vier slaapkamers. Gezien de scheidingsmuren niet dragend zijn, kan u de volledige nachtvleugel naar eigen wens indelen.

Mits de nodige esthetische en energetische renovatie werkelijk een pareltje op een sublieme locatie. De mooie binnenoppervlakte oppervlakte met de tuin, zijn de perfecte combinatie van het comfort van een appartement met de luxe van een huis.

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
175 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
2
Terrasse
Oui

Confort

Ascenseur
Oui
Piscine
Non
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
592
Classe énergétique
F
Numéro du rapport PEB
3.301.419

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Harmoniestraat 82 001, 2018 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle