Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

€ 1.940.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
341
2
2
Omschrijving

Luxe loft met zwembad, sauna en tuin te ZURENBORG

Luxe loft met zwembad, sauna en tuin te ZURENBORG!

Als vastgoedmakelaar ben ik enthousiast om u deze buitengewone loft in het bruisende en centraal gelegen Antwerpen Zurenborg te presenteren. Dit unieke pand biedt een ongeëvenaarde woonervaring met eigen parkeergelegenheden, en is omgeven door groen, wat zorgt voor een oase van rust te midden van de stadsdrukte.

Het pand beschikt over eersteklas faciliteiten zoals een zwembad en sauna, en heeft zowel een privé-ingang als een privé-lift voor optimaal comfort.

De loft biedt twee grote, flexibele ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht als woonkamer, bureau of leeshoek. De living is een lichte, open ruimte met een strakke uitstraling en een sfeervolle haard. De royale ingebouwde kasten zorgen voor uitstekende opbergruimte, waardoor deze loft niet alleen stijlvol is, maar ook bijzonder functioneel.

De moderne keuken is perfect uitgerust met een royaal keukeneiland dat voorzien is van een wastafel en kookplaat, omringd door kasten. De keuken heeft directe toegang tot de tuin en het terras via schuifdeuren, waardoor binnen- en buitenleven moeiteloos in elkaar overgaan.

De master suite biedt een adembenemend uitzicht vanaf het terras en beschikt over een elegante badkamer met een vrijstaand bad, dubbele wastafels, een ruime betegelde douche en een royale dressing voor al uw opbergbehoeften. De tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer, wat bijdraagt aan extra privacy.

Voor extra gemak zijn er twee autostaanplaatsen beschikbaar aan 30.000 euro per plaats.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Loft
Bewoonbare oppervlakte
341 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Alle comfort aanwezig

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Ja
Zwembad
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
190
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.859.087

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - woning
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast