Apartment for sale in Antwerp with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
341
2
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Luxe loft met zwembad, sauna en tuin te ZURENBORG!

Als vastgoedmakelaar ben ik enthousiast om u deze buitengewone loft in het bruisende en centraal gelegen Antwerpen Zurenborg te presenteren. Dit unieke pand biedt een ongeëvenaarde woonervaring met eigen parkeergelegenheden, en is omgeven door groen, wat zorgt voor een oase van rust te midden van de stadsdrukte.

Het pand beschikt over eersteklas faciliteiten zoals een zwembad en sauna, en heeft zowel een privé-ingang als een privé-lift voor optimaal comfort.

De loft biedt twee grote, flexibele ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht als woonkamer, bureau of leeshoek. De living is een lichte, open ruimte met een strakke uitstraling en een sfeervolle haard. De royale ingebouwde kasten zorgen voor uitstekende opbergruimte, waardoor deze loft niet alleen stijlvol is, maar ook bijzonder functioneel.

De moderne keuken is perfect uitgerust met een royaal keukeneiland dat voorzien is van een wastafel en kookplaat, omringd door kasten. De keuken heeft directe toegang tot de tuin en het terras via schuifdeuren, waardoor binnen- en buitenleven moeiteloos in elkaar overgaan.

De master suite biedt een adembenemend uitzicht vanaf het terras en beschikt over een elegante badkamer met een vrijstaand bad, dubbele wastafels, een ruime betegelde douche en een royale dressing voor al uw opbergbehoeften. De tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer, wat bijdraagt aan extra privacy.

Voor extra gemak zijn er twee autostaanplaatsen beschikbaar aan 30.000 euro per plaats.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Loft
Surface
341 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
2
Bathroom type
All comfort available

Comfort

Videophone
Yes
Lift
Yes
Swimming pool
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
190
EPC label
B
Unique code EPC
2.859.087

Urban planning

Destination building
Private - house
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan