Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

€ 1.940.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
341
5.248
2
2
Omschrijving

ANTWERPEN-ZURENBORG - Luxe appartement met zwembad, sauna en tuin

Dit unieke pand, gelegen in het centraal gelegen en bruisende Antwerpen Zurenborg, biedt een uitzonderlijke woonervaring in een afgezonderd gebouw met parkeergelegenheden. Het eigendom beschikt over luxe faciliteiten zoals een zwembad en een sauna, omgeven door groen en heeft privé- inkom en privé lift.

Het appartement omvat twee ruime slaapkamers en twee badkamers. De master suite biedt een prachtig uitzicht vanaf het terras en beschikt over een luxe badkamer met een bad, individuele wastafels met LED-verlichting, een ruime douche met luxe tegels en een aanvullende dressing voor optimale opbergruimte. De tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer, wat extra comfort en privacy biedt.

De keuken verkeert in uitstekende staat en is uitgerust met een enorm keukeneiland dat een wastafel en kookplaat bevat, omgeven door ruime kasten en aansluitingen. Deze ruimte grenst direct aan een tuin en een terras met schuifdeuren, wat een naadloze overgang tussen binnen en buiten creëert. De eetkamer bevindt zich naast het keukeneiland, wat zorgt voor een open en luchtig gevoel in het gehele woonoppervlak.

Het appartement biedt twee grote ruimtes die flexibel kunnen worden ingedeeld als woonkamer, bureau of een combinatie van beide, afhankelijk van uw behoeften. De living is een open, kunstzinnige ruimte met veel lichtinval en een sfeervolle open haard.

Met talloze opbergmogelijkheden dankzij de grote ingebouwde kasten, biedt dit pand niet alleen luxe en comfort, maar ook functionaliteit en stijl in het hart van Antwerpen. Twee autostaanplaatsen kunnen uw comfort nog eens extra verhogen voor de prijs van 30.000 euro per staanplaats.

Financieel

Kadastraal inkomen
3.103 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Duplex
Bewoonbare oppervlakte
341 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
5.248 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Dorp
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Alle comfort aanwezig

Comfort

Zwembad
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
190
EPC-label
B
Unieke code EPC
20230405-0002859087-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - woning
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast