Appartement te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
116
3
1
Omschrijving

Gerenoveerde triplex met 3-slaapkamers

Gerenoveerde triplex met 3-slaapkamers.

Ontdek dit prachtige, volledig gerenoveerde appartement, gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand. Het gebouw is recentelijk opgedeeld in drie volwaardige appartementen, elk met een eigen kelder. De renovatie is met oog voor detail uitgevoerd, waarbij authentieke elementen zorgvuldig behouden zijn gebleven.

Bij binnenkomst treft u een multifunctionele ruimte die ideaal is als slaapkamer of kantoor, evenals een gastentoilet met handenwasser.

De lichte en ruime woonkamer met open keuken bevindt zich op de volgende verdieping. De hoekkeuken is volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen (een vijfpits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven, afzuigkap, vaatwasser en wasmachine).

Op de bovenste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een stijlvolle badkamer, voorzien van een terrazzo vloer, inloopdouche, enkel wastafelmeubel met spiegel, toilet en een handdoekdroger. Een kleine bergruimte biedt plaats aan technische voorzieningen en een wasmachineaansluiting.

Als extra troef beschikt het appartement over een ruim, zonnig terras van ca.10 m², een videofoon, een privékelder op niveau -1 en centrale verwarming op gas.

De Sint-Laureisstraat is een lange straat aan de oostrand van het Zuid, tussen de Paleisstraat en de Moonsstraat. De locatie is ideaal, nabij de beroemde Antwerpse boulevards, belangrijke toegangswegen, het nieuwe Justitiepaleis en het bruisende “Zuid” district. Restaurants, winkels en scholen zijn op wandelafstand te vinden.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Triplex
Bewoonbare oppervlakte
116 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
8 m²; 12 m²; 13 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Nee
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
158
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.890.298

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - woning
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Sint-Laureisstraat 144 201, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast