Appartement à vendre à Anvers avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
116
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Gerenoveerde triplex met 3-slaapkamers.

Ontdek dit prachtige, volledig gerenoveerde appartement, gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand. Het gebouw is recentelijk opgedeeld in drie volwaardige appartementen, elk met een eigen kelder. De renovatie is met oog voor detail uitgevoerd, waarbij authentieke elementen zorgvuldig behouden zijn gebleven.

Bij binnenkomst treft u een multifunctionele ruimte die ideaal is als slaapkamer of kantoor, evenals een gastentoilet met handenwasser.

De lichte en ruime woonkamer met open keuken bevindt zich op de volgende verdieping. De hoekkeuken is volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen (een vijfpits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven, afzuigkap, vaatwasser en wasmachine).

Op de bovenste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een stijlvolle badkamer, voorzien van een terrazzo vloer, inloopdouche, enkel wastafelmeubel met spiegel, toilet en een handdoekdroger. Een kleine bergruimte biedt plaats aan technische voorzieningen en een wasmachineaansluiting.

Als extra troef beschikt het appartement over een ruim, zonnig terras van ca.10 m², een videofoon, een privékelder op niveau -1 en centrale verwarming op gas.

De Sint-Laureisstraat is een lange straat aan de oostrand van het Zuid, tussen de Paleisstraat en de Moonsstraat. De locatie is ideaal, nabij de beroemde Antwerpse boulevards, belangrijke toegangswegen, het nieuwe Justitiepaleis en het bruisende “Zuid” district. Restaurants, winkels en scholen zijn op wandelafstand te vinden.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Triplex
Surface
116 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
8 m²; 12 m²; 13 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Vidéophone
Oui
Ascenseur
Non
Piscine
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
158
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
2.890.298

Urbanisme

Destination bâtiment
Privé - maison
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Sint-Laureisstraat 144 201, 2018 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle