Apartment for sale in Antwerp with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
116
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Gerenoveerde triplex met 3-slaapkamers.

Ontdek dit prachtige, volledig gerenoveerde appartement, gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand. Het gebouw is recentelijk opgedeeld in drie volwaardige appartementen, elk met een eigen kelder. De renovatie is met oog voor detail uitgevoerd, waarbij authentieke elementen zorgvuldig behouden zijn gebleven.

Bij binnenkomst treft u een multifunctionele ruimte die ideaal is als slaapkamer of kantoor, evenals een gastentoilet met handenwasser.

De lichte en ruime woonkamer met open keuken bevindt zich op de volgende verdieping. De hoekkeuken is volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen (een vijfpits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven, afzuigkap, vaatwasser en wasmachine).

Op de bovenste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een stijlvolle badkamer, voorzien van een terrazzo vloer, inloopdouche, enkel wastafelmeubel met spiegel, toilet en een handdoekdroger. Een kleine bergruimte biedt plaats aan technische voorzieningen en een wasmachineaansluiting.

Als extra troef beschikt het appartement over een ruim, zonnig terras van ca.10 m², een videofoon, een privékelder op niveau -1 en centrale verwarming op gas.

De Sint-Laureisstraat is een lange straat aan de oostrand van het Zuid, tussen de Paleisstraat en de Moonsstraat. De locatie is ideaal, nabij de beroemde Antwerpse boulevards, belangrijke toegangswegen, het nieuwe Justitiepaleis en het bruisende “Zuid” district. Restaurants, winkels en scholen zijn op wandelafstand te vinden.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Plywood
Surface
116 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
8 m²; 12 m²; 13 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Videophone
Yes
Lift
No
Swimming pool
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
158
EPC label
B
Unique code EPC
2.890.298

Urban planning

Destination building
Private - house
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Sint-Laureisstraat 144 201, 2018 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan