Appartement à vendre à Gand avec 1 chambre

Classe énergétique CEPCC
74
135
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Gelegen in het hart van Gent biedt deze karaktervolle woning in de Visserij op het gelijkvloers een unieke kans voor starters en/of investeerders. Het appartement bevindt zich in een bruisende buurt op wandelafstand van lokale winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze strategische ligging zorgt voor een vlotte verbinding naar het stadscentrum en nabijgelegen snelwegen, wat ideaal is voor bewoners die op zoek zijn naar zowel rust als gemak.

Het appartement is volledig gerenoveerd met als oogpunt het creëren van veel natuurlijke lichtinval en het beschikt over een grote, gezellige tuin die voor rust en ontspanning zorgt. Verder beschik het over een slaapkamer, badkamer, een gastentoilet en een kelder die bijdraagt tot de opbergruimte én de voorzieningen kent voor de wasmachine en droogkast.

Er wordt een maandelijkse huuropbrengst gegenereerd van € 838, exclusief verbruikskosten, die individueel worden afgerekend via aparte meters. Het pand beschikt over een conformiteitsattest dat geldig tot 2034. De basisakte is in aanvraag, waardoor dit appartement binnenkort als een aparte entiteit kan beschouwd worden.

Interesse om dit interessante 1-slaapkamerappatement op een toplocatie te bezichtigen? Neem contact op met Brent via brent@immofrancois.be. Tot binnenkort!

Finances

Revenu cadastral
649 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
74 m²

Terrain

Surface de la parcelle
135 m²
Jardin
Oui
Surface jardin
50 m²

Aménagement

Nombre de chambres
1
Surface terrasse
4 m²
Surface cave
40 m²

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
210
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240606-0003273573-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Forelstraat 108, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle