Appartement te koop in Gent met 1 slaapkamer

EPC-label CEPCC
74
135
1
Omschrijving

Opgeknapt 1-slaapkamerappartement in Gent met tuin te koop

Gelegen in het hart van Gent biedt deze karaktervolle woning in de Visserij op het gelijkvloers een unieke kans voor starters en/of investeerders. Het appartement bevindt zich in een bruisende buurt op wandelafstand van lokale winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze strategische ligging zorgt voor een vlotte verbinding naar het stadscentrum en nabijgelegen snelwegen, wat ideaal is voor bewoners die op zoek zijn naar zowel rust als gemak.

Het appartement is volledig gerenoveerd met als oogpunt het creëren van veel natuurlijke lichtinval en het beschikt over een grote, gezellige tuin die voor rust en ontspanning zorgt. Verder beschik het over een slaapkamer, badkamer, een gastentoilet en een kelder die bijdraagt tot de opbergruimte én de voorzieningen kent voor de wasmachine en droogkast.

Er wordt een maandelijkse huuropbrengst gegenereerd van € 838, exclusief verbruikskosten, die individueel worden afgerekend via aparte meters. Het pand beschikt over een conformiteitsattest dat geldig tot 2034. De basisakte is in aanvraag, waardoor dit appartement binnenkort als een aparte entiteit kan beschouwd worden.

Interesse om dit interessante 1-slaapkamerappatement op een toplocatie te bezichtigen? Neem contact op met Brent via brent@immofrancois.be. Tot binnenkort!

Financieel

Kadastraal inkomen
649 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
74 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
135 m²
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
50 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte terras
4 m²
Oppervlakte kelder
40 m²

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
210
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240606-0003273573-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Forelstraat 108, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast