Maison à vendre à Bruges avec 5 chambres

Classe énergétique EEPCE
115
5
1
Description

Karakterpand met stadstuin en fietsenpoortje, centrale ligging op een boogscheut van ’t Zand en Sint-Salvatorskathedraal

Een pand om u tegen te zeggen, een neo-barok diephuis met imposante trapgevel en erker, een ‘kunstige herstelling’ de dato 1912, een oudere kern. Bemerk het oeuil de boeuf op de zolderverdieping en de merkwaardige schoorstenen. Pure klasse.
Ook een aantal interieurelementen zijn om duimen en vingers af te likken. Hoge plafonds, molures en rozassen, marmeren schouwen, plankenvloeren, hoge dubbele deuren, om nog te zwijgen over de sierlijke trap én de erker uiteraard.
Als je qua indeling iets out of the box denkt, kan je sublieme leefruimtes creëren op gelijkvloers en niveau 1 en meer dan voldoende slaapkamers op de andere niveau’s. De staat van de woning is behoorlijk, het dak werd recent geïsoleerd, er is cv gas met een condensketel, keuken en badkamer zijn goed om te starten.  Het pand kan ook onmiddellijk verhuurd worden, er werd een conformiteitsattest afgeleverd in 2022. Indeling : gelijkvloers : diepe inkom met trap en toegang tot de ruime provisie- en wijnkelder, salon-suite met marmeren schouwen (tip : leg een andere vloer, mozaïektegel of zo), ingerichte keuken met toestellen en eethoek, leuk stadstuintje met fietsenpoortje (tip : kalei de muren tot op volledige hoogte) en een grote berg- of hobbyruimte (met verdiep) achteraan. Op de tussenverdieping : ruime badkamer met ligbad/douche, dubbel lavabomeubel en toilet.
Op de eerste verdieping (overal plankenvloer) : overloop, knap salon/werkkamer/bibliotheek met erker aan de straatkant, slaapkamer aan de tuinkant. Op de tweede verdieping : overloop, 2 ruime slaapkamers. Op de derde verdieping : overloop, 2 slaapkamers. Geen risicozone voor overstromingen. P-score : A. G-score : A.

 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
5.087 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Nouveau bâtiment
Non
Maison passive
Non

Terrain

Surface de la parcelle
115 m²
Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique

Aménagement

Nombre de chambres
5
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
479
Classe énergétique
E
Numéro du rapport PEB
20220104-0002520402-RES-1

Urbanisme

Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Wulfhagestraat 16, 8000 Bruges
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle