House for sale in Bruges with 5 bedrooms

EPC label EEPCE
115
5
1
Description

Karakterpand met stadstuin en fietsenpoortje, centrale ligging op een boogscheut van ’t Zand en Sint-Salvatorskathedraal

Een pand om u tegen te zeggen, een neo-barok diephuis met imposante trapgevel en erker, een ‘kunstige herstelling’ de dato 1912, een oudere kern. Bemerk het oeuil de boeuf op de zolderverdieping en de merkwaardige schoorstenen. Pure klasse.
Ook een aantal interieurelementen zijn om duimen en vingers af te likken. Hoge plafonds, molures en rozassen, marmeren schouwen, plankenvloeren, hoge dubbele deuren, om nog te zwijgen over de sierlijke trap én de erker uiteraard.
Als je qua indeling iets out of the box denkt, kan je sublieme leefruimtes creëren op gelijkvloers en niveau 1 en meer dan voldoende slaapkamers op de andere niveau’s. De staat van de woning is behoorlijk, het dak werd recent geïsoleerd, er is cv gas met een condensketel, keuken en badkamer zijn goed om te starten.  Het pand kan ook onmiddellijk verhuurd worden, er werd een conformiteitsattest afgeleverd in 2022. Indeling : gelijkvloers : diepe inkom met trap en toegang tot de ruime provisie- en wijnkelder, salon-suite met marmeren schouwen (tip : leg een andere vloer, mozaïektegel of zo), ingerichte keuken met toestellen en eethoek, leuk stadstuintje met fietsenpoortje (tip : kalei de muren tot op volledige hoogte) en een grote berg- of hobbyruimte (met verdiep) achteraan. Op de tussenverdieping : ruime badkamer met ligbad/douche, dubbel lavabomeubel en toilet.
Op de eerste verdieping (overal plankenvloer) : overloop, knap salon/werkkamer/bibliotheek met erker aan de straatkant, slaapkamer aan de tuinkant. Op de tweede verdieping : overloop, 2 ruime slaapkamers. Op de derde verdieping : overloop, 2 slaapkamers. Geen risicozone voor overstromingen. P-score : A. G-score : A.

 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
5.087 €

Building

Type of property
House
New building
No
Passive dwelling
No

Terrain

Plot size
115 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
1
Number of toilets
0

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
479
EPC label
E
Unique code EPC
20220104-0002520402-RES-1

Urban planning

Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Location
Wulfhagestraat 16, 8000 Bruges
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan