Appartement à vendre à Louvain avec 1 chambre

Classe énergétique AEPCA
30
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Deze ruime flat van 29,95 m² op de tweede verdieping in de recent gerenoveerde kleinschalige studentenresidentie (6 units) Tolhuys aan de Tiensevest 87, Leuven, biedt een luxueuze leefomgeving voor studenten die op zoek zijn naar comfort en privacy. De flat met aparte slaapkamer is uitgerust met een volledig ingerichte keuken, moderne meubels  (boxspring, bureau, bureaustoel), een hoogwaardig afgewerkte badkamer en de nodige opbergruimte, waardoor het de perfecte woonruimte is voor een student die meer ruimte en zelfstandigheid wenst.

De residentie biedt niet alleen een strategische ligging aan de ring van Leuven, maar ook een reeks moderne voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen, en airconditioning in elke kamer. Gemeenschappelijke ruimtes zoals een volledig uitgeruste keuken en een inpandige fietsenstalling met handige, aparte ingang maken het wonen hier nog aangenamer. Het pand is recentelijk gerenoveerd met de nieuwste technologieën, inclusief geluidswerende beglazing en doorgedreven isolatie, wat bijdraagt aan een duurzaam en comfortabel leefklimaat. Het hele gebouw geniet van een Wifi-netwerk

Voor investeerders kan er als extra geruststelling een huurgarantie voor het eerste jaar aangeboden worden. Ook is er een brandcentrale aanwezig en zorgt de eigenaar voor een volledig postinterventiedossier (PID) en alle conforme attesten, aangezien het pand is verbouwd met omgevingsvergunning. Tevens valt de verkoop onder het verkooprecht (registratie).

Meer informatie over dit project kan u bekomen via info@bvm-vastgoed.be of via +32 16 23 21 45.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Studio
Surface
29,95 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Cuisine
Oui

Confort

Climatisation
Oui

Énergie

Classe énergétique
A
Double vitrage
Oui
Type de chauffage
Pompe à chaleur

Urbanisme

Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
Localité
Tiensevest 87 0202, 3000 Louvain
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle