Apartment for sale in Leuven with 1 bedroom

EPC label AEPCA
30
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Deze ruime flat van 29,95 m² op de tweede verdieping in de recent gerenoveerde kleinschalige studentenresidentie (6 units) Tolhuys aan de Tiensevest 87, Leuven, biedt een luxueuze leefomgeving voor studenten die op zoek zijn naar comfort en privacy. De flat met aparte slaapkamer is uitgerust met een volledig ingerichte keuken, moderne meubels  (boxspring, bureau, bureaustoel), een hoogwaardig afgewerkte badkamer en de nodige opbergruimte, waardoor het de perfecte woonruimte is voor een student die meer ruimte en zelfstandigheid wenst.

De residentie biedt niet alleen een strategische ligging aan de ring van Leuven, maar ook een reeks moderne voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen, en airconditioning in elke kamer. Gemeenschappelijke ruimtes zoals een volledig uitgeruste keuken en een inpandige fietsenstalling met handige, aparte ingang maken het wonen hier nog aangenamer. Het pand is recentelijk gerenoveerd met de nieuwste technologieën, inclusief geluidswerende beglazing en doorgedreven isolatie, wat bijdraagt aan een duurzaam en comfortabel leefklimaat. Het hele gebouw geniet van een Wifi-netwerk

Voor investeerders kan er als extra geruststelling een huurgarantie voor het eerste jaar aangeboden worden. Ook is er een brandcentrale aanwezig en zorgt de eigenaar voor een volledig postinterventiedossier (PID) en alle conforme attesten, aangezien het pand is verbouwd met omgevingsvergunning. Tevens valt de verkoop onder het verkooprecht (registratie).

Meer informatie over dit project kan u bekomen via info@bvm-vastgoed.be of via +32 16 23 21 45.

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Studio
Surface
29,95 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Location

Public transport nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Air conditioning
Yes

Energy

EPC label
A
Double glazing
Yes
Type of heating
Heat pump

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Location
Tiensevest 87 0202, 3000 Leuven
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan