Appartement à vendre à Anvers avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
102
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Het pand is uiterst gunstig gelegen op het bruisende Zuid met tal van gezellige drank- en eetgelegenheden op wandelafstand. De topligging in een straat tussen de Scheldekaaien en het nieuwe Zuidpark maakt het ontbreken van een terras meer dan goed! Verder is het openbaar vervoer goed vertegenwoordigd en is er ook aan velo-stations geen gebrek in de nabije omgeving.

 

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw van 4 hoog. Dankzij de kleinschaligheid zijn de vaste kosten beperkt. Het voorbije jaar is het volledig vernieuwd en zijn er ook een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Het behaalt een gunstige EPC-score B (196).

 

Je komt binnen in de hal, die voor de verbinding zorgt tussen nagenoeg alle aanwezige ruimtes. De woonkamer heeft een mooie oppervlakte van 32 m² en biedt toegang tot de aparte keuken (10 m²), die uitgerust is met alle comfort en toestellen van AEG. De badkamer heeft een oppervlakte van 6 m² en is voorzien van een inloopdouche, handdoekdroger, lavabomeubel en wc. De 3 volwaardige slaapkamers zijn 9 m², 10 m² en 13 m² groot. Een leuke troef is dat de ruimtes aan de voorzijde zicht op de Schelde bieden.

 

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement op het bruisende Zuid? Mis deze kans niet! Bewoonbare opp. 102 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Finances

Informations cadastrales
3954/00H000
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
102 m²
État du bâtiment
Bon état

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisine
Cuisine entièrement aménagée

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
196
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240418-0002817256-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Sur demande
Permis de lotissement
Sur demande
Localité
Visserskaai 1, 2000 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle