Apartment for sale in Antwerp with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
102
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Het pand is uiterst gunstig gelegen op het bruisende Zuid met tal van gezellige drank- en eetgelegenheden op wandelafstand. De topligging in een straat tussen de Scheldekaaien en het nieuwe Zuidpark maakt het ontbreken van een terras meer dan goed! Verder is het openbaar vervoer goed vertegenwoordigd en is er ook aan velo-stations geen gebrek in de nabije omgeving.

 

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw van 4 hoog. Dankzij de kleinschaligheid zijn de vaste kosten beperkt. Het voorbije jaar is het volledig vernieuwd en zijn er ook een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Het behaalt een gunstige EPC-score B (196).

 

Je komt binnen in de hal, die voor de verbinding zorgt tussen nagenoeg alle aanwezige ruimtes. De woonkamer heeft een mooie oppervlakte van 32 m² en biedt toegang tot de aparte keuken (10 m²), die uitgerust is met alle comfort en toestellen van AEG. De badkamer heeft een oppervlakte van 6 m² en is voorzien van een inloopdouche, handdoekdroger, lavabomeubel en wc. De 3 volwaardige slaapkamers zijn 9 m², 10 m² en 13 m² groot. Een leuke troef is dat de ruimtes aan de voorzijde zicht op de Schelde bieden.

 

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement op het bruisende Zuid? Mis deze kans niet! Bewoonbare opp. 102 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financial

Cadastral info
3954/00H000
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
102 m²
State building
Good

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
196
EPC label
B
Unique code EPC
20240418-0002817256-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
In request
Subdivision permit
In request
Location
Visserskaai 1, 2000 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan