House for sale in Hasselt with 5 bedrooms

EPC label CEPCC
640
2.700
5
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Deze prachtige villa in Engelse stijl (architect Michel Jaspers) is zeer centraal gelegen op een boogscheut van Hasselt en Genk, vlakbij natuurgebied en E314. Deze exclusieve afgewerkte villa bestaat uit twee delen (privé woongedeelte van 393 m² en een beroepsgedeelte van 247 m²). Het pand is uiterst geschikt voor vrije beroepen. De ruime parking biedt plaats voor 10 auto’s. Het woongedeelte bestaat uit : een mooie ontvangst ruimte met veel lichtinval die zowel kan gebruikt worden als kantoor (voor bv. Thuiswerk) als voor ontspanning (lounge/tv ruimte). De woonkamer (opp. : 98,60 m²) biedt ruimte in overvloed met veel lichtinval en grote raampartijen. De ruime leefkeuken met alle comfort geeft via een dubbele buitendeur toegang tot het overdekt terras voorzien van openhaard in Franse natuursteen. De privacy rondom de villa is één van de grote troeven van dit pand. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de geriefelijke bijkeuken/wasplaats met inbouwkasten. Er is een dubbele inwendige garage aanwezig. De kelder bevat een technische ruimte, een wijnkelder en koele voorraadkelder.
Op de bovenverdieping bevinden zich 5 ruime slaapkamers (tss 20 à 25 m² ) en 2 badkamers.
Het beroepsgedeelte omvat, op het gelijkvloers een receptie, ontvangstruimte, een multifunctionele open praktijkruimte, een vestiaire en een sanitaire ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens drie grote kantoorruimtes. In de kelder bevinden zich een keuken en archief/stockageruimte.
Tenslotte biedt de zuidwest gerichte tuin van deze villa een oase van rust en privacy. De totaal oppervlakte van het perceel bedraagt 2700 m². Het naastgelegen stuk bouwgrond is niet inbegrepen en apart te koop. Heeft deze stijlvolle charmante en landelijke villa uw interesse gewekt? https://vimeo.com/886376821?share=copy#t=0
Bezichtiging enkel mogelijk op afspraak : quintimmo@gmail.com De woning is onmiddellijk beschikbaar.

Financial

Cadastral income
5.919 €
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Surface
640 m²
Type of buildings
Open

Terrain

Plot size
2.700 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
2
Number of kitchens
2

Comfort

Air conditioning
No
Parlophone
Yes
Lift
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
217
EPC label
C
Unique code EPC
217

Urban planning

Urban planning info
No
Cadastral plan
No
Convict
No
Location
Luchtvaartstraat 63, 3500 Hasselt
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan