Huis te koop in Hasselt met 5 slaapkamers

€ 1.575.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
640
2.700
5
2
Omschrijving
Deze prachtige villa in Engelse stijl (architect Michel Jaspers) is zeer centraal gelegen op een boogscheut van Hasselt en Genk, vlakbij natuurgebied en E314. Deze exclusieve afgewerkte villa bestaat uit twee delen (privé woongedeelte van 393 m² en een beroepsgedeelte van 247 m²). Het pand is uiterst geschikt voor vrije beroepen. De ruime parking biedt plaats voor 10 auto’s. Het woongedeelte bestaat uit : een mooie ontvangst ruimte met veel lichtinval die zowel kan gebruikt worden als kantoor (voor bv. Thuiswerk) als voor ontspanning (lounge/tv ruimte). De woonkamer (opp. : 98,60 m²) biedt ruimte in overvloed met veel lichtinval en grote raampartijen. De ruime leefkeuken met alle comfort geeft via een dubbele buitendeur toegang tot het overdekt terras voorzien van openhaard in Franse natuursteen. De privacy rondom de villa is één van de grote troeven van dit pand. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de geriefelijke bijkeuken/wasplaats met inbouwkasten. Er is een dubbele inwendige garage aanwezig. De kelder bevat een technische ruimte, een wijnkelder en koele voorraadkelder.
Op de bovenverdieping bevinden zich 5 ruime slaapkamers (tss 20 à 25 m² ) en 2 badkamers.
Het beroepsgedeelte omvat, op het gelijkvloers een receptie, ontvangstruimte, een multifunctionele open praktijkruimte, een vestiaire en een sanitaire ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens drie grote kantoorruimtes. In de kelder bevinden zich een keuken en archief/stockageruimte.
Tenslotte biedt de zuidwest gerichte tuin van deze villa een oase van rust en privacy. De totaal oppervlakte van het perceel bedraagt 2700 m². Het naastgelegen stuk bouwgrond is niet inbegrepen en apart te koop. Heeft deze stijlvolle charmante en landelijke villa uw interesse gewekt? https://vimeo.com/886376821?share=copy#t=0
Bezichtiging enkel mogelijk op afspraak : quintimmo@gmail.com De woning is onmiddellijk beschikbaar.

Financieel

Kadastraal inkomen
5.919 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Bewoonbare oppervlakte
640 m²
Type bebouwing
Open

Terrein

Perceeloppervlakte
2.700 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Aantal keukens
2

Comfort

Airconditioning
Nee
Parlofoon
Ja
Lift
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
217
EPC-label
C
Unieke code EPC
217

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige info
Nee
Kadastraal plan
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Luchtvaartstraat 63, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast